29 / 04 / 2024

sibel can ev

sibel can ev

Ramazan'da Londra, Monaco ve Miami'dek evlerine gideceğini açıklayan Sibel Can, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Her an buradan da bir yazlık alabilirim" dedi. Sibel Can, Ramazan'da aldığı 10 konser teklifine 'Hayır' dedi.

İşte Sibel Can'ın Beykoz'daki evi!

SİBEL Can, Beykoz’daki müstakil evini yeniden dekore ettirdi. Evine kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu da ekleten Can, ev hayatını anlattı. Can, " Buradaki her detay benim ilgi alanım değil, özel merakım diyebilirim. " dedi.

Sibel Can'ın Miami'deki evi ihtişamıyla dikkat çekti!

Sibel Can'ın çok merak edilen Miami'deki evi, ilk kez ortaya çıktı. Ünlü sanatçının okyanus manzaralı evindeki ihtişam da yine dikkat çekti.

Sibel Can Cote d’Azur’daki evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Klasik Fransız mimarisinin 1950’lerde yapılmış güzel bir örneği olan bu apartman dairesini, ikinci kez birlikte çalıştığı iç mimar Necibe ve Birol Darcan çiftiyle yapmaya karar vermiş Sibel Can...

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile yaşanan bazı sorunlarda ev sahibine hapis cezası gelebilir...

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntıların hukuki çözümleri maalesef zaman zaman can yakıcı olabiliyor. Ev sahipleri için 3 yıla kadar hapis cezası bile veriliyor.

Ev sahipleri artık daireyi aile yakınlarına, şirketlerine satıyor: Tahliye bu şekilde yapılıyor! 

Ev sahipleri artık daireyi aile yakınlarına, şirketlerine satarak kiracılarını tahliye ediyor. Avukat Sibel Sevinç Deveci, konuya ilişkin X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Peki ev sahipleri ve kiracılar bu konuya ne diyor? İşte gelen yorumlar...

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

10 adımda depreme uygun ev dekorasyonu!

Yaşanan depremler ve binlerce can kaybının ardından vatandaşlar, evlerini depreme uygun hale getirmek için araştırmalar yapıyor. İşte evinizi 10 adımda depreme uygun hale getirecek ev dekorasyon önerileri...

Oturduğumuz ev sağlam mı? Depreme karşı dayanıklı mı? Yıkılma riski var mı? İşte bu soruların yanıtları...

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 ili etkileyen deprem felaketleri bölgede büyük hasarlara ve can kayıplarına yol açtı. Ülkemizin deprem kuşağında olması sebebiyle şimdi herkes aynı soruları soruyor: “Oturduğum ev sağlam mı? Ne kadar güvenilir? Yıkılma riski var mı?”

Kia elektrikli otomobil fiyatları ne kadar? Niro Hibrit ve Niro EV 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kısa bir süre önce yeni elektrikli araçları EV6 ve Niro’yu Türkiye'ye getiren Kia'nın Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel, sektörde yaşanan güncel gelişmeler ile ilgili açıklamalar yaptı. Peki Kia elektrikli otomobil fiyatları ne kadar? Niro Hibrit ve Niro EV 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Lofty Ahşap Ev Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lofty Ahşap Ev Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Sibel Oruç tarafından kuruldu.

Aşırı artan ev fiyatları vatandaşı çıldırttı! Kiracı zam isteyen ev sahibini öldürdü

Kiralık konut fiyatlarında yaşanan aşırı artışlar İstanbul'da bir cinayet işlenmesine neden oldu. Ev sahibinin zam talebine olumsuz yanıt veren kiracı çıkan tartışmada elini kana bulayarak cinayet işledi. Ev sahibi canından olurken kiracı da cezaevine gönderildi. İşte detaylar..

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Can Demir, Muhammet Sayit Can ve Şerif Can Kındıroğlu ortaklığında kuruldu.

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Sahte ev ilanları vatandaşları mağdur ediyor!

İnternetteki sahte gayrimenkul ilanları vatandaşların canını yakmaya devam ediyor. Uzmanlar internetten ev alıp kiralarken dikkat edilecek konuları sıraladı. 

Kira artışında ev sahibi ile uzlaşma sağlanabilir!

Pandemi döneminde kiralara yapılan zamlar birçok kiracının canını sıkıyor. Peki, kiralara yapılacak zamda ev sahibi ile nasıl uzlaşma sağlanır? İşte detaylar...

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

sibel can ev Haberi

sibel can ev

Sibel Can önceki akşam Kıbrıs-Lefkoşa'daki Golden Tulip Hotel'de konser verdi. Ramzan':da sahneye çıkmayacağını, çocuklarıyla birlikte tatil yapacağını söyledi.


Sırasıyla Londra, Monaco ve Miami'dek evlerine gideceğini açıklayan Sibel Can, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Her an buradan da bir yazlık alabilirim" dedi. Sibel Can, Ramazan'da aldığı 10 konser teklifine 'Hayır'...