23 / 07 / 2024

Sibiryanın Gücü Doğalgaz Boru Hattı inşaatı ne zaman

Sibiryanın Gücü Doğalgaz Boru Hattı inşaatı ne zaman

Rusya Devlet Başkanı Putin, Gazprom Başkanı Miller ile uzakdoğu 'da dengeleri değiştirecek " Sibirya 'nın Gücü " nü görüştü.

Doğalgaz faturası indirimi 1 yıl daha uzatılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karadeniz'de doğalgaz bulunduğunu açıklamasından sonra konutlarda kullanılan doğal gazın 25 m3'lük kısmının bir süre devlet tarafından karşılanmasına karar verilmişti.

Dar gelirliler dikkat! Doğalgaz ve elektrik faturalarında gelire göre tarife dönemi geliyor!

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulamasının geçtiğimiz günlerde sonlandırılmasından sonra hükümetin farklı gelir grupları için farklı doğalgaz ve elektrik tarifeleri belirleme planı üzerinde çalıştığı kaydedildi.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

KAGİDER: Türkiye'de kadınların yüzde 70'i iş gücünün dışında!

"Türkiye’de Kadınların İş gücüne Katılımı" başlığı ile hazırlanan raporda, kadınların istihdam edildikleri işlerin özelliklerine bakıldığında son on yılda yüksek nitelikli işlerde istihdamın azaldığı, düşük nitelikli işlerde ise arttığı belirtildi.

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silinecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine yönelik kararı yürürlüğe girdi. Buna göre, afetzede 11 ilde yaşayanların elektrik ve doğalgaz borçları silinecek.

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

Sibiryanın Gücü Doğalgaz Boru Hattı inşaatı ne zaman Haberi

Sibiryanın Gücü Doğalgaz Boru Hattı inşaatı ne zaman

Rusya ve Çin'in, Sibirya'nın Gücü Doğalgaz Boru Hattı Projesi ile 30 yıl boyunca senelik yaklaşık 30 milyar metreküp doğalgaz sevkiyatı konusunda mutabakata vardıkları bildirildi. 


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Gazprom Başkanı Aleksey Miller ile görüştü. Alınan bilgiye göre görüşmede, Sibirya'nın Gücü Doğalgaz Boru Hattı Projesi ele alındı. Proje hakkında Putin'e bilgi veren Miller, boru hattı inşaatının plana uygun şekilde devam ettiğini, ay sonunda boru hattının Çin sınırları içindeki bölümünün inşaatına başlanacağını bildirdi. 


Çin Başbakan Yardımcısı Cang Gaoli ile yaptığı görüşme hakkında da bilgi veren Miller, boru hattı projesinde önemli gelişmeler yaşandığını vurgulayarak, Çin tarafı ile 30 yıl süreyle senelik 30 milyar metreküp doğalgaz sevkiyatı, inşaatın süreleri ve sevkiyata ilişkin bazı özel maddeler konusunda mutabakata vardıklarını kaydetti. 


Miller, nihai anlaşma metninin 8-9 ay...