03 / 05 / 2024

Siemens geniş ailelere çamaşır makinesi

Siemens geniş ailelere çamaşır makinesi

Siemens Ev Aletleri, geniş aileler için, yazın sık sık değiştirilen giysiler nedeniyle hızla biriken çamaşırları aynı hızla eriterek yeniden kullanıma hazır hale getiren 9 kilogramlık geniş kapasiteli çamaşır makinesini sunuyor...

Nissan'dan yeni geniş ailelere özel olarak tasarlanmış 7 koltuklu Nissan X-Trail Türkiye’de...

2023 Yılın Otomobili ünvanına sahip olan Nissan X-Trail e-POWER, 7 koltuklu seçeneği ile şehir içi ve arazi şartlarında geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan yapısı ile dört dörtlük bir performans sunmakta. İşte haberin ayrıntıları...

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Siemens GS36NVIF0N F Sınıfı 255 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox ne kadara satılıyor, Özellikleri neler? 

Siemens Derin Dondurucu 7 Çekmecesi, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirir. 

Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 20 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens KG76NCWE0N iQ500 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 75 cm XL kapasitelidir. Ayarlanabilir raf sistemi sayesinde geniş saklama alanı oluşturulur.  Peki AirFresh filtre ne işe yarıyor? Cihaz ne kadara satılıyor? 

Profilo Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm neden çok tercih ediliyor? İşte cevabı! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Geniş ailelere hitap eden Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm No frost teknolojisi ve ExtraFresh özelliği ile ihtiyaca göre cevap veriyor. 

Vestel  No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş ailelere hitap eden Vestel X 427 Lt No-Frost Buzdolabı, kokuları biribirine karıştırmayan sisteme,taze hava teknolojisine ve çok yönlü soğutma fonksiyonuna sahiptir.Peki ekran koruma moduna sahip olan buzdolabının diğer özellikleri neler?

Siemens 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu'da inanılmaz indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Dikey Derin Dondurucu şık tasarımının yanında 6 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle sessiz çalışma performansı ortaya koyar.Dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacına cevap verir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens KI87SAFE0N iQ500 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı,geniş iç hacmi,performansı,çok yönlü soğutma sistemi ve tasarımıyla öne çıkıyor. Peki Siemens buzdolabı kaç litre? Sahip olduğu modlar neler? İşte detaylar..

Beko No Frost Buzdolapları ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

No frost buzdolabı alırken kaliteden ödün vermek istemeyenlerin tercih ettiği ilk markalardan biri de Beko. Peki, yalnız yaşayanlardan, geniş ailelere herkesin kendine uygun bir no frost buzdolabı bulabileceği Beko'da fiyatlar nasıl? İşte listemiz... 

Seat’tan geniş ailelere özel fiyat! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

İspanyol otomotiv devi Seat’nın en yeni orta segment SUV modeli Tarraco’nun eylül ayı fiyatı açıklandı. İşte, Seat Tarraco’un 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens kahve tiryakilerine yeni ürünü EQ.700'ü tanıttı! İşte Siemens kahve makinelerinin fiyat listesi

Avrupa'nın en büyük teknoloji holdingi Siemens, yeni kahve makinesi EQ.700'ü kahve severlerin beğenisine sundu. EQ.700 tam otomatik kahve makinesi, 10 farklı ülkeden 29 ek kahve seçeneği ile üst segment tam otomatik kahve makineleri arasında en geniş içecek seçeceğini sunuyor.

Siemens'ten buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 9 taksit fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Siemens'ten beyaz eşyalarda yüzleri güldüren bir kampanya başlatıldı. Siemens markalı geniş hacimli soğutucular, çamaşır ve kurutma makinelerinde Mart'a özel 9 taksit fırsatı başladı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Iconova Gaziantep örnek daire!

Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Geniş ailelere yönelik tasarlanan projede 3+1'den 8+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. İşte Iconova Gaziantep örnek daire görselleri..

Siemens geniş ailelere çamaşır makinesi Haberi

Siemens geniş ailelere çamaşır makinesi

Siemens Ev Aletleri, geniş aileler için, yazın sık sık değiştirilen giysiler nedeniyle hızla biriken çamaşırları aynı hızla eriterek yeniden kullanıma hazır hale getiren 9 kilogramlık geniş kapasiteli çamaşır makinesini sunuyor. IQDrive motoru ile dakikada 1400  devir gücünde, dayanıklı ve hızlı, üstelik A+++-%10 enerji sınıfı ve ecoPlus özellikleriyle üst düzeyde su ve enerji tasarruflu Siemens çamaşır makinesi, varioPerfect özelliği ile de 16 farklı leke için çamaşır türü ve kirlenme miktarını algılıyor. TFT ekranı, Jog Dial program düğmesi ve  dokunmatik tuşları ise Siemens’in teknolojik ve estetik iddiasını tamamlıyor.



“Gelecek evinizde” yaklaşımıyla ileri teknoloji ürünleri evlerle buluşturan Siemens Ev Aletleri’nin, günde birkaç kez giysi değiştirmek zorunda kaldığımız yaz mevsimi için tam 9 kilogram kapasiteli, hızlı çamaşır makinesi Siemens WM14Y762TR öne çıkıyor. Ecoplus A+++-%10...