02 / 05 / 2024

sigarasız site

sigarasız site

Sigara içenler, siz bu haberi okumayın. Moraliniz bozulur. Sigara içmeyenler, sigaradan nefret edenler, siz de bu haberi kaçırmayın! Bu haber size göre.

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

Konut sitesindeki aidatlara yüz yüzün üzerinde zam yapıldı, çıkan kavgaya polis müdahale etti!

Başkent Ankara'da aidat ücretine yüzde yüzün üzerinde zam gelmesine tepki veren site sakinleri ile yönetici arasında çıkan tartışmaya polis müdahale etti...

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

SON DAKİKA! ABD Green Card için başvuranlar büyük heyecanla sonuçları bekliyor: Site çöktü!

Türkiye'den yüz binlerce gencin merakla beklediği ABD'nin Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Ancak, sonuçların açıklanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin erişim sağlamaya çalıştığı site, yoğunluğa dayanamayarak çöktü.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Kubilay Mücahit Değerli tarafından kuruldu.

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dokumacı tarafından kuruldu.

Konut sitelerindeki yüksek aidatlara puan çözümü!

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta geliştirilen yapay zeka tabanlı site yönetim programı Apti, konut sitelerindeki birçok gideri azaltacak. 

Site toplantılarına vekalet ile katılanların söz hakkı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, eşinin adına site toplantılarına katılan bir bir malikin toplantıda alınan kararların iptali için dava açtığını ancak mahkemenin aktif husumet ehliyeti yokluğu nedeniyle davayı reddettiğini, bu konuda hangi haklara sahip olduğu soruldu.

12 maddede site yönetiminde anlaşmazlıkların çözümü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "12 maddede site yönetiminde anlaşmazlıkların çözümü" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

KİPTAŞ Beylikdüzü'nde dönüşüme girdi!

KİPTAŞ, Beylikdüzü'nün Gürpınar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.  Dönüşüm çalışmaları ile 7 bloktan oluşan 260 dairelik site yenilenecek

sigarasız site Haberi

sigarasız site

İrlandalı yatırımcılar tarafından 6 ayda tamamlanan konutların açılış kurdelesini kesen Aydın Valisi Mustafa Malay, ''Kıraç ve bakımsız zeytinliklerden böyle yatırımlarım yapılması Aydın ve Kuşadası için çok önemlidir. Ülkemiz için yararlı her türlü yatırım için kapımız herkese açıktır. Yeşil dokusuyla yükselen bu konutlar aynı zamanda çevreci yaklaşımı ile tüm inşaat sektörüne de örnek olmalıdır'' dedi.

Türkiye'de başka bir örneği olmayan ''sigarasız site'' ile ilgili bilgi veren Anthony McCloskey de ''İrlanda da açık alanlarda dahi sigara içmek yasak. Konut alanların yoğun isteği doğrultusunda bu yasağı Kuşadası'nda inşa ettiğimiz 304 konutlu sitemizde de uygulamaya koyduk. 3004 konuttan

oluşan sitemizin tamamını 3 yıl içinde bitirilecektir'' diye...