03 / 05 / 2024

Şilede 75 milyon liralık turizm yatırımı yapılacak

Şilede 75 milyon liralık turizm yatırımı yapılacak

İstanbul’da özellikle yaz turizminde en çok tercih edilen merkezlerden olan Şile, yeni yatırımlarla daha da büyük hedeflere gözünü dikti. Şile Belediyesi’nin 75 milyon liralık 3 projesiyle bölge halkı da kalkınacak.

Asmalımescit'in efsane mekanı eski Babylon binası 75 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Mega kent İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Babylon'un Asmalımescit'teki binası, rekor bir bedelle satışa çıkarıldı. Müzikseverlerin hafızalarına kazınan söz konusu mekân, 75 milyon liralık fiyat etiketiyle yeni bir sahibine devredilmeyi bekliyor.

Bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka 7,9 milyon dolara satıldı!

Uzanlar’ın bankası Adabank, sonunda yeni sahibine kavuşuyor. 14 kez ihaleye çıkan, bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka, Ahlatçı Grubu’na 7.9 milyon dolara satıldı. BDDK bu satışı onayladı.

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’a tam 75 milyon Euro kazandıracak!

10 Haziran’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak 2023 Şampiyonlar Ligi Finali, İstanbul’a yaklaşık 75 milyon Euro gelir sağlayacak. Gelecek turistler tarafından gerçekleştirilecek harcamaların yüzde 80'inin kart ile yapılacağı tahmin ediliyor. 

Dünya 5G teknolojisine odaklandı! Silikon Vadisi'nden 75 milyon dolar yatırım

California, 19 Nisan (Reuters) - Silikon Vadisi 5G çip girişimi EdgeQ Inc Çarşamba günü, şirketin teknolojisini Telekom operatörleri de dahil olmak üzere müşterilere satmaya başlamasıyla birlikte üretimdeki artışı finanse etmek için 75 milyon dolar topladığını söyledi.

EBRD’den Rönesans’a 75 milyon euro finansman

Sağlık sektörünü desteklemeyi amaçlayan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)Rönesans Sağlık Yatırım AŞ'ye 75 milyon euro kredi kaynağı sağlayacak.

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir 75.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de 75 milyon 152 bin 176 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Kuşadası'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık kamp alanı!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, 2444 ada 1 parselde yer alan kamp alanını 75 milyon TL'ye icradan satıyor...

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Sarıyer’deki villasının fiyatını 75 milyon TL'ye çıkardı. 75 milyon TL değerinde olan villayı geçtiğimiz yıl Dubaili Prens almak istemişti. Ajda Pekkan, yaklaşık dört senedir satışta olan villasına zam yaptı. 

Kuşadası'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık kamp alanı!

T.C. Kuşadası İcra Müdürlüğü, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesinde yer alan kamp alanını 75 milyon TL'ye icradan satıyor...

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Kütahya Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Yeni Bosna, Bölcek, Gaybi Efendi, 30 Ağustos, Yıldırım Beyazıt, Yeni Borsa, Siner ve Lala Hüsetin Paşa Mahallesi'nde bulunan 8 adet gayrimenkulü 75 milyon 13 bin 140 TL'ye satıyor. 

Şilede 75 milyon liralık turizm yatırımı yapılacak Haberi

Şilede 75 milyon liralık turizm yatırımı yapılacak

İstanbul’da özellikle yaz turizminde en çok tercih edilen merkezlerden olan Şile, yeni yatırımlarla daha da büyük hedeflere gözünü dikti. Şile Belediyesi’nin 75 milyon liralık 3 projesiyle bölge halkı da kalkınacak


İstanbul’un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinin başında Şile geliyor. İlçenin çehresini değiştirmek, turizmi 12 aylık döneme yaymak ve Şile köylüsünü kalkındırmak için harekete geçen Şile Belediyesi, 2016 yılı için toplam 75 milyon liralık 3 önemli projenin startını verdi. 120 bin metrekarelik alanda yapılacak ‘Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi’ ile Şile’nin İstanbul’un Saint-Tropez’i olması hedefleniyor. 


57 köyden ürün gelecek

Geçtiğimiz yıl tarihi Şile Kalesi’nde yapılan restorasyon çalışmaları sırasında ortaya çıkan görüntü, ‘Sünger Bob’ karakterine benzetilmiş, Şile Belediyesi ise eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Şile Belediyesi’nin yeni projesi kapsamında tarihi Şile...