06 / 05 / 2024

silivri açıkları deprem

silivri açıkları deprem

Yeni Akit Gazetesi’nden Taha Emre Özdemir, Silivri’de hissedilen deprem hakkında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile röportaj yaptı.

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Doğu Karadeniz için korkutan deprem açıklaması: Denizin içindeki faylar riskli! 

Trabzon açıklarında gece meydana gelen 2,8 büyüklüğündeki depremin ardından Doç. Dr. Murat Özkaptan, önemli uyarılarda bulundu ve deprem riskini değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması! Beklenen Marmara depremi geliyor mu?

AFAD, dün gece saat 23:05 sıralarında, Erdek açıklarında  4,1 büyüklüğündeki deprem meydana geldiğini duyurdu. Kentte herhangi bir olumsuz bir durum olmazken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. 

SON DAKİKA! İstanbul'da korkutan deprem.  Marmara sallanmaya başladı. Sosyal medyada büyük panik yaşandı

Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan bilgilere göre, İstanbul'un Silivri açıklarında bir deprem gerçekleşti.

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

SON DAKİKA DEPREMLER! 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan  depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte son dakika depremler...

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Muğla Bodrum açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem oldu!

AFAD, Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte son dakika deprem listesi...

Bakan Özhaseki açıkladı: Deprem konutlarının maliyeti 100 milyar dolar! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Günlük 1.500 liraya çalışacak işçi bulamadıklarını aktaran Özhaseki, deprem konutlarının maliyetinin 100 milyar dolar olduğunu açıkladı. 

Japon Deprem Uzmanı tek tek açıkladı: İstanbul depremi en az 6.8 büyüklüğünde olacak! En riskli ilçeler hangileri?

Japon Deprem Uzmanı ve Yüksek Mimar Yoshinori Moriwaki, İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul’un 20 km açıklarında kırılmayan fay hatları olduğunu söyleyen Moriwaki, riskli ilçeleri de tek tek sıraladı.

SON DAKİKA! Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem!

Son dakika haberi... Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Bakan Nebati, deprem sonrası AFAD'a ne kadar para aktarıldığını açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada deprem sonrasında AFAD'a 40 milyar TL'den fazla nakit aktardıklarını dile getirdi.

silivri açıkları deprem Haberi

silivri açıkları deprem

Marmara Denizi Silivri açıklarında art arda meydana gelen depremlerden sonra açıklamada bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Her deprem olduğunda çıkıp konuşuyoruz ama ertesi gün unutuyor ve hayatımıza devam ediyoruz. İstanbul seferberlik halinde kentsel dönüşüme çalışmalı.” dedi.

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre: Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri açıklarında art arda olan depremler sonrasında açıklama yaptı. Depremlerin ardından yetkili kişilerin ve uzmanların konuşmalar yapıp deprem gerçeğini vurguladıklarını ancak bu konuşmadan sonra icraat yapılmadığını söyleyen Volkan Yılmaz, bir an önce kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanması gerektiğini vurguladı. Deprem seferberliği çağrısı yapan Volkan Yılmaz, Silivri'yi örnek göstererek ilçenin zemin haritasının hazırlandığını söyledi.

20 milyon insanı etkileyecek bir depreme hazır mıyız?

Başkan Volkan Yılmaz; "En son dün yaşadığımız Manisa merkezli depremi de hisseden tüm...