28 / 07 / 2024

Sinan Timoçin özgeçmiş

Sinan Timoçin özgeçmiş

Mimar Sinan Timoçin kimdir? Mimar Sinan Timoçin bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Sinan Timoçin, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Sinan Timoçin...

Kiracılar aman dikkat! Ev sahibinin eve ihtiyacım var demesi tahliye için yeterli mi?

Ev sahiplerinin kiradaki evlere ihtiyaçlarının olması halinde kiracıları evden çıkarmak isteyebiliyor ve du durum da ev sahiplerinin bahanesi de olabiliyor. Buna göre, bir kiracı ihtiyaçtan dolayı evden çıkarılır mı?

FED faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?

FED'in faiz kararı merakla beklenirken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Fed faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?" diyerek bu sorunun yanıtını verdi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

Finans analisti İslam Memiş, gram altın için yıl sonu öngörüsünü değiştirerek, yeni zirve beklentisini açıkladı. İslam Memiş, 'bunu yapana geçmiş olsun' diyerek bir de uyarı yaptı.

Hızlı dondurma teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı gıdalarınızı aylarca muhafaza etsin! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yiyeceklerim uzun süre buzdolabında bozulmadan kalsın diyenler için Arçelik, koku önleme sistemi ve gıdaları  gün ışığından korumak için gelişmiş teknolojisiyle buzdolabı arayışı içinde olanların karşısına çıkıyor. 

Yeni LG kameralı iPhone 15 ultra, Samsung için tehdit mi?

Bugün zaten 2x, 3x, 4x, 5x ve en önemlisi 10x zoom yapabilen telefonlarımız var. Örneğin, yaklaşan Galaxy S23 Ultra'yı ele alalım. Ancak bu, telefon üreticilerini sakinleştirmedi.  

Fırsat ayağınıza geldi! Migros'ta robot süpürge yüzde 15'e varan indirimle satışta! İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Bugün indirimli ürün arayan tüketiciler için Xiaomi Mi Robot Süpürge Mop 2 Pro Siyah Migros'ta satışta. Migros'ta robot süpürge yüzde 15'e varan indirimlerle müşterilerinin beğenisine sunuldu.

''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın

Gümüş, 2022 yılına damgasını vurdu ve 2023 yılına tekrar rekor bir yükselişle başladı. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcıların ''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın...

Emtiada son hafta hareketi yükselişin habercisi mi?

Geride bıraktığımız 2022 senesinin son haftasında emtia piyasasında yaşanan yükseliş hareketi, yatırımcıda, “Acaba bu 2023’te olası bir yükselişin habercisi mi?” sorusunun sorulmasına neden oldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Sinan Timoçin özgeçmiş Haberi

Sinan Timoçin özgeçmiş

Sinan Timoçin kimdir?

Sinan Timoçin, 1974 yılında Aydın’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Aydın'da tamamladı. 1992 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne girdi. 


1994 yılından itibaren 3 yıl süre ile Tabanlıoğlu Mimarlık'ta çalıştı. 1997 yılında M-Ofis Mimarlık Danışmanlık firmasını kurdu. 1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimine başladı ve 2001 yılında tamamladı. 


Yüksek lisans eğitimi sırasında binalarda güneş kontrol sistemleri konusunda araştırmalar yaptı ve yüksek lisans tezini bu konu üzerinde hazırladı. Halen M-Ofis Mimarlığın kurucu ortağı olarak mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.


Mimar Sinan Timoçin projeleri..

Esenler Ramada Oteli (2012)

Vogue Avantgarde Hotel Ek Tesisleri (2011)

Oriental Vogue Hotel (2011)

Zeytinburnu Rezidans (2010)

Çankaya Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, Sanat Merkezi ve Ulvi Cemal Erkin Konser Salonu Ulusal Mimari Proje Yarışması (2010)

İzmir Büyükşehir Belediyesi Opera Binası Mimari Proje Yarışması (2010)

Esenler...