05 / 05 / 2024

Sinpaş Süper kampanyası

Sinpaş Süper kampanyası

Süper markalar Türkiye araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilen Sinpaş'ın Sinpaş Finans Şehir projesinde 5 bin 240 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Citroen açıkladı! Citroen'den mayıs ayına özel 0 faizli araç kampanyası...

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte otomobil markaları arasında da rekabet hızlandı. Buna göre, Toyota'nın dün açıklanan fiyat indirimi ve faiz düşürme kampanyasından sonra Citroen mayıs ayı kampanyasını duyurdu. 

Opel Mokka'nın Mayıs 2024 kampanyası şaşırttı! Yeni kampanyayla Mokka'ya hem indirim hem de faiz müjdesi geldi! 

En çok satan ve fiyat listesi en çok merak edilen Opel modelleri arasında yer alan Mokka'da Mayıs 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Mokka'da hem indirim hem de faiz fırsatı sunuluyor.

Yarısı Bizden Kampanyası tüm detaylarıyla açıklandı! Kentsel dönüşüm kredisi almak için hemen bakın!

Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili en detaylı bilgileri paylaştı. İşte o paylaşım...

Yarısı Bizden kampanyasında ödemeler başladı! Paralar yatırılıyor!

Yüzleri güldüren yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe Bahçelievler olarak açıklandı. İstanbul Bahçelievler'de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin paraları da hesaplarına yatırılıyor.

Yarısı Bizden Kampanyası'nın ilk temeli Üsküdar Salacak'ta atıldı!

Vatandaşlara toplam 1,5 milyon TL destek sunulan "Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk temel Üsküdar Salacak'ta atıldı. İşte ayrıntılar...

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Bakan Özhaseki açıkladı! "Yarısı Bizden Kampanyası"nda merak edilenler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm uygulamaları doğrultusunda  "Yarısı Bizden Kampanyası"na ilişkin olarak merak edilen 8 sorunun yanıtını paylaştı.

Yarısı bizden kampanyası için uzmanlar uyarıyor! Müteahhit seçimine dikkat edin!

İstanbul'da kentsel dönüşümün önündeki finansman sorununu çözmek için hazırlanan yarısı bizden kampanyasında uzmanlar müteahhit seçimi konusunda vatandaşları uyarıyor.

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.

Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL!

Bu sene toplamda 350 bin konutun dönüştürüleceği Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL oldu. İşte dev dönüşümle ilgili detaylar...

Milyonlarca İstanbulluyu yakından ilgilendiriyor! Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili 5 soru 5 cevap!

İstanbulluların yüzünü güldüren yarısı bizden kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. İşte milyonlarca İstanbulluyu yakından ilgilendiren kampanya ile ilgili detaylar...

Uzmanlardan yarısı bizden kampanyası açıklaması: Kentsel dönüşüme ilgi artacak, inşaat sektörü hareketlenecek!

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Hibe ve kredi desteğinin detayları resmen açıklanırken uzmanlardan yarısı bizden kampanyası ile ilgili önemli değerlendirmeler geldi.

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Sinpaş Süper kampanyası Haberi

Sinpaş Süper kampanyası

Süper markalar Türkiye araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilerek, büyük bir başarıya imza atan Sinpaş, oluşturduğu süper kampanyasıyla finansın kalbinde ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde yer alan Sinpaş Finans Şehir’de 5 bin 240 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Özgün Bir Şehir Kuruluyor

Finans Merkezi, büyüyen ve gelişen Türkiye’nin finansal kalbi işlevini görecek, dünyanın en önemli yatırım üslerinden biri olarak planlanıyor. 

Finans Merkezi’nin hemen yanı başında konumlandırılan Sinpaş Finans Şehir projesinde toplamda 2 bin 550 konuta yer veriliyor. Proje ayrıca home ofis, ticari alanlar ve 36 bin 500 metrekarelik dev bir şehir parkından oluşuyor. 

Örnekleri Avrupa ve ABD’de cazibe merkezi oldu

Londra, New York, Dubai gibi dünyanın önde gelen finans merkezlerinde örneği bulunan ‘finans dünyası...