29 / 04 / 2024

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı imar planları

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı imar planları

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Şişecam Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Dilek Duman kimdir? Dilek Duman hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Temettü takvimi 2023: Hangi şirketler temettü verecek? İşte detaylar..

Temettü takvimi ve şirketler tarafından dağıtılacak kar payı dağıtımı için yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Doas, Apple, Doğuş Otomotiv, BİM, Midas, Tüpraş, Mavi, Akbank ve Şişecam gibi birçok önemli şirketin temettü tarihleri merak konusu. 

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Promosyon almak için kampanya başlattılar

Promosyon yarışında sonradan açılan İş Bankası, grup şirketlerinden Şişecam çalışanlarının hedefinde. Daha önce şube önlerinde protesto yapan işçiler şimdi de imza kampanyası başlattılar.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı imar planları Haberi

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı imar planları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 23 Aralık 2021 tarihli ve 2533730 sayılı yazısı ile; 09 Kasım 2021 t.t.’li İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi sınırları içinde yer alan ve Bakanlık Olur’u ile Rezerv Yapı Alanı ilan edilen alanın içerisinde yer alan 8417 parsel, 349 ada 1, 2, 3 parseller ile 196, 198, 199 parsel ve 13804 parselin bir kısmını kapsayan alana ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin askı sürecinde yapılan itirazların değerlendirilmesi neticesinde İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan UİP-34212088 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin, 1 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 102 (k) maddesi ve...