13 / 05 / 2024

Şişecam kar oranı

Şişecam kar oranı

Şişecam, 2013 yılı Haziran ayı sonu itibariyle 161 milyon TL tutarında net kar açıkladı. 2013 yılının ilk yarısında Topluluğun yurtiçi ve yurtdışındaki kuruluşlarında toplam 1.753 bin ton cam, 969 bin ton soda üretimini gerçekleştirildi...

Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı! Yatırımcıları uyardı! İşler karışıyor, uzak durun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru tahminlerine devam ediyor. Bugün bir yenisini eklediği yorumlarda dolar için şaşırtan yeni rakamı açıklayarak 'işler karışıyor' dedi. 

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Bakan Özhaseki’den kentsel dönüşüm yasasının rant için çıkarıldığı iddialarına çok konuşulacak yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kentsel dönüşüm yasasının rant için çıkarıldığı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ne hızlı ne alelacele ne de herhangi birisine rant sağlamak için yapılmış bir kanundur. Bu, ülkenin birikimi olan bir kanundur” dedi.

Temettü takvimi 2023: Hangi şirketler temettü verecek? İşte detaylar..

Temettü takvimi ve şirketler tarafından dağıtılacak kar payı dağıtımı için yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Doas, Apple, Doğuş Otomotiv, BİM, Midas, Tüpraş, Mavi, Akbank ve Şişecam gibi birçok önemli şirketin temettü tarihleri merak konusu. 

Memurlara ve memur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti! Hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti. İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri..

Enerjide radikal değişim! Binlerce kişi işten çıkarılacak

Dünyada madenlerin kapatılmasına yönelik planlar ile pazarın ucuz ve temiz enerji kaynakları olan rüzgar ve güneş enerjisi sektörüne dönüşümü nedeniyle, 2050 itibarıyla yaklaşık 1 milyon madenci işten çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalacak.

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Tekstil sektöründe kriz: 150 bin kişi işten çıkarıldı!

Öngörülemeyen döviz kuru, artan maliyetler, pahalılaşan üretim, alım gücündeki erime, eritilemeyen stok sektöre darbe vurdu. Bu kapsamda etkilenen tekstil sektöründe son bir yılda 150 bin kişi işten çıkarıldı.

Memur ve emekliyi bekleyen sürpriz! Zam için yeni oran verildi

Memur ve emekli maaşlarına zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada zam için çarşamba gününün altını çizdi. Öte yandan zam ile ilgili yeni oran verildi.

Linkedin’den işçi çıkarımı! Tam 716 kişiyi işten çıkardı!

Son zamanların en popüler uygulaması olarak meydana gelen Linkedin 716 kişiyi işten çıkarıyor. İş bulma uygulaması olarak bilinen ve sıklıkla kullanılan Linkedin’in işten işçi çıkarması dikkatleri uygulama olarak üzerinde çekti. Linkedin uygulaması ve haberin detayları..

700 bin kamu işçisinin taban ücreti 15 bin TL ilk 6 ay için zam oranı ise yüzde 45 oldu!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zam oranındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 12.20'de Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı açıkladı. İşte detaylar...

Kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak? Tek tek açıklandı!

Kamuda görev alan 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde rakamlar peş peşe gündeme geliyor. Peki kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak?

Emekli ve işçinin temmuz zammı maaş oranında yeni hesaplama! Tek tek hesaplandı!

Emekli ve memur maaş zammı için yeni oran gelirken; emekliler, kamu çalışanları, asgari ücretliler için yılın ikinci artışı temmuz ayında yapılacak. TÜİK tarafından açıklanan rakamlar neticesinde yeni zam oranları hesaplandı.

Şişecam kar oranı Haberi

Şişecam kar oranı

2013 yılı Ocak-Haziran döneminde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla % 3,7 oranında artışla, 2,8 milyar TL civarında konsolide net satış gerçekleştiren Şişecam Topluluğu, 2013 yılı Haziran ayı sonu itibariyle 161 milyon TL tutarında net kar açıkladı. 2013 yılının ilk yarısında Topluluğun yurtiçi ve yurtdışındaki kuruluşlarında toplam 1.753 bin ton cam, 969 bin ton soda üretimini gerçekleştirildi.


Şişecam Topluluğu’nun 2013 yılı Haziran dönemine ilişkin mali tablolarını açıklamasının ardından Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, 2013 yılı ilk yarı sonuçlarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada;


“Haziran ayı sonu itibariyle konsolide net satışlar, önceki yılın % 3,7 oranında üzerinde 2.759 milyon TL olarak gerçekleşti. Brüt kar marjımız % 24,6, brüt karımız ise 678,4 milyon TL seviyesinde oluştu. Önceki yıl...