07 / 05 / 2024

şişecam rusya kredi garantörü

şişecam rusya kredi garantörü

Anadolu Cam Sanayii A.Ş ve Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş, Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarının aldığı 12,5 Milyon USD eşdeğeri 3 yıl vadeli 417,5 Milyon Ruble kredi için garantör oldu...

Yurt dışından konut almak isteyenler dikkat! İşte Rusya'da konut yatırımı en fazla kazanç getiren şehirler!

Yurt dışından konut almak isteyenler en fazla kazanç getiren şehirleri merak ediyor. Rusya’da bugün yatırım için konut satın alımının en fazla gelir getirdiği şehirler açıklandı. İşte o şehirler...

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! Kredi kartı kullanımları kısıtlanacak! 

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon Türk Lirası'na kadar geldi. Bu kapsamda, açıklama yapan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartına düzenleme yapılabileceğini kaydetti ve konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

11 banka ihracatçılara uygun maliyetli kredi verecek! Bankalar bu proje için 1 milyar dolar ayırdı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 11 bankayla yaptığı işbirliği sonucu yeni kredi paketi devreye girdi. Bu kapsamda şirketlere 5 milyon dolar ile 100 milyon TL arasında uygun maliyetli kredi verilecek.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank, yaz sezonunda artan ihtiyaçları  ve harcamaları kolaylıkla karşılayabilmeleri için müşterilerine Dijital Kredi fırsatını sundu. 70 bin TL limitle sunulan bu krediye şubeye gitmeden internet üzerinden başvuru sağlanabilecek.

Elektrikli araçlara yeni kredi fırsat! İşte tüm detaylar

BDDK, yerli elektrikli araçlar için verilecek kredi limitlerini yeniden belirledi. Buna göre, fiyatı 900 bin liraya kadar olan elektrikli araçlar için yüzde 70'i tutarında 48 ay vade ile kredi verilecek. İşte tüm detaylar...

Vatandaşın yüzünü kamu bankaları güldürecek! İşte o kredi kampanyaları ile vatandaş rahat nefes alacak!

Kamu bankaları, vatandaşların ekonomik zorluklarla mücadele ettiği bu dönemde nefes aldıracak kredi kampanyalarını resmi sitelerinde duyurdu. 

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

MG’den 50 bin liraya varan takas desteği ve avantajlı kredi fırsatı!

Elektrikli modellerinin de ürün gamına katılması sonrasında yeni bir dönem başlatan MG, 2022 yılının son çeyreğinde Ekim ayına özel düşük faizli kredi veya takas desteği sunuyor.

Avrupa Birliği’nden Rusya’ya veto! Payını yüzde 7,5'e düşürdü

Avrupa Birliği (AB), enerjide Rusya'ya bağımlılık halinden amacı ile için aldığı tedbirler ile doğal gaz ithalatında Rusya'nın payını yüzde 40 oranından yüzde 7,5'e düşürdü. İşte detaylar…

Opel'den dikkat çeken kampanya! İşte yeni kredi seçenekleri 

Çeşitli binek ve SUV modellerinde müşterilerine çeşitli olanaklar sunan Opel, başarılı ticari araç modellerinde 75 bin TL için ve 15 ay vade ve sıfır faizli kredi seçenekleri sunmakta.

şişecam rusya kredi garantörü Haberi

şişecam rusya kredi garantörü


Anadolu Cam tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulu'muzun 31.01.2014 tarihli toplantısında;


Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarımızdan  Ruscam Kuban LLC , Ruscam Glass Packaging Holding LLC ve Ruscam LLC'nin CitiBank (RR) LLC'den 12,5 Milyon USD eşdeğeri 3 yıl vadeli 417,5 Milyon Ruble kredinin alınmasını temin etmek amacıyla, Şirketimiz ile Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin müşterek ve müteselsilen garantör olmalarına karar...