07 / 05 / 2024

Şişli Dekorasyon iletişim

Şişli Dekorasyon iletişim

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Azadı ve Reza    Ghanbarı ortaklığında kuruldu. 

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Çiğli'de sürdürülebilir kentsel gelişim protokolü imzalandı!

Çiğli'de sürdürülebilir Yerel İzleme Araştırma ve Uygulamalar Derneği'nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin yerelleştirilmesi için kentsel gelişim protokolü imzalandı. 

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Azadı ve Reza    Ghanbarı ortaklığında kuruldu. 

18 maddede sitelerde iletişim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde iletişim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

İş Modern Ambarlı iletişim!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesinde ön talepler toplanıyor. İş Modern Ambarlı iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Yapı Toya Next iletişim!

İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Yapı Toya Next projesinde 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunuyor. Toya Yapı Toya Next iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Mirage Residence Sur Yapı iletişim!

Mirage Residence Sur Yapı iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilmek mümkün. İstanbul Güneşli'de yükselen projede fiyatlar 599 bin TL'den başlıyor.

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Şişli Dekorasyon iletişim Haberi

Şişli Dekorasyon iletişim

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Azadı ve Reza    Ghanbarı ortaklığında kuruldu. 

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. d. Şirket her türlü mobilya cila malzemeleri alım...