28 / 04 / 2024

So Çayyolu fiyat

So Çayyolu fiyat

So Yapı imzası taşıyan So Çayyolu 2018 yılı Eylül ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. "Sıradan Olmayanlara" sloganıyla basına tanıtılan So Çayyolu projesinde toplam 140 daire yer alıyor.

Çukurova'da hasat yaygınlaştı! Soğanın fiyatı düşüyor! 

Türkiye'nin önemli tarımsal üretim merkezlerinden Çukurova'da, soğan hasadının yaygınlaşmasının ardından ürünün tarla fiyatı 5 Türk Lirası'na kadar düştü. İşte ayrıntılar...

Zam şampiyonu soğanın fiyatı düşüşe geçti! Soğan ne kadar, kaç TL oldu?

Mart ayının zam şampiyonu soğanın hasatı başladı. Adana’da 31 Mart’ta hasadına başlandığında tarlada 17-18 liraya tezgahlarda yer alan soğanın fiyatı, ürün bolluğu ve ihracat yasağı nedeniyle 4-5 liraya kadar düştü. 

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

Soğanın kurusu yüzde 37 zamlandı, tazesi yüzde 34 düştü!

İstanbul Ticaret Odası, nisan ayı kapsamında fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. Son günlerin fiyat artışı oranıyla en çok konuşulan sebzelerinden soğandaki zam oranı dikkat çekti. Taze soğan nisan ayının yüzde 34 oranıyla en çok ucuzlayan ürünü olurken, kuru soğan ise yüzde 37 oranında

Patates ve soğan krizi büyümeye devam ediyor. Nisan ayındaki fiyat artışı yüzde 440’a ulaştı!

Türkiye yaz sezonunda patates ve soğanda yeni krizlere gebe görünüyor. Hem arz sorunu hem de hava şartları nedeniyle geçen yıl 5 liradan satılan soğanın kilo fiyatı nisan ayında 27 liraya çıktı.

Kuru soğanın kilosunun neden bu kadar arttığı ortaya çıktı! Bakın nedenmiş?

Geçtiğimiz dönemlerde fiyatı 30 TL çıkan kuru soğanın zamlarının sebebi merak konusu oldu. Bu zaman ardında pek çok farklı sebep yatıyor. Üretim ve lojistik maliyetlerinin artması gibi faktörler fiyatları yukarı çekti. Stokçuluk söz konusu olabilir. İşte tüm detaylar…

Ramazanda market fiyatları adeta uçtu! Zam rekoru kuru soğanda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan ayında yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekti. Buna göre market raflarında bulunan 39 adet temel gıda maddesinden 30’unun fiyatı arttı. Yüzde 45 artışla rekor soğanda.

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Zam şampiyonu kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, et fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Bakan Kirişci, çiftçinin mali bakımdan iyi durumda olduğunu söyledi.

Fiyatı rekor kırıyordu! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan o ürüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Tarım ve Orman Bakanlığı, son zamanlarda fiyatı yüzünden büyük tepki toplayan kuru soğan üretimi ile ilgili, “Nisan ayı itibarıyla Adana ve Hatay kentlerimizde turfanda soğan hasadı başlamıştır. İçinde bulunduğumuz bu süreçte, 2022 senesinin üzerinde bir rekolte söz konusudur” şeklinde açıklama yapt

Soğan fiyatlarından şaşılacak hamle! Bayram sonrası soğan fiyatı bakın ne kadar olacak?

Soğan fiyatları yükseldikçe yükselip cep yakmaya başladı. Vatandaşlar için o haber verildi. Bayramdan sonrasında bakın soğanı ne bekliyor!

Soğandan sonra sıra onda! Sofraların demirbaşı 100 lirayı geçti

Soğan fiyatlarına gelen zamlar sonrası kilosu tezgahlarda 30 TL’ye kadar çıkmıştı. Ancak bir ürün daha var. Mart ayında soğanı takip ederek fiyatı en çok pahalanan üçüncü ürün olan biberin kilosu 100 TL’ye çıktı. İşte tüm detaylar...

Herkes soğanın fiyatını konuşulurken o ürünün fiyatı sessiz sedasız 100 TL oldu!

Soğan fiyatlarına gelen zamlar sonrası kilosu tezgahlarda 30 liraya kadar çıkmıştı. Fakat sivri biberin fiyatı soğanın gölgesinde 100 TL’ye çıktı. Mart ayında soğanı takip ederek fiyatı en çok pahalanan üçüncü ürün olan sivri biberin kilosu sessiz sedasız 100 TL’yi buldu.

Meyve ve sebzedeki fahiş fiyat durdurulamıyor! Bir adet domates 6,28 TL'ye denk geliyor!

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mart ayı Ücretliler Geçinme Endeksi’ne göre fiyatı en fazla yükselen ürün soğan oldu. Endekste yer alan 242 ürünün 112’sinin perakende fiyatı yükselirken, 33 ürünün fiyatı azaldı ve 97 ürünün fiyatı ise aynı kaldı. Gıda harcamaları grubundan geçen aya göre fiyatı en

So Çayyolu fiyat Haberi

So Çayyolu fiyat

Karma bir proje olarak inşa edilen So Çayyolu projesi Eskişehir Yolu ile İncek Bulvarı’nı birleştiren önemli bir aks üzerinde inşa ediliyor. Proje Ankara’nın yaşam merkezi Ümitköy’ün ana bulvarı üzerinde yer alıyor. 


Çayyolu Teras Evleri'nin hemen altında bulunan So Çayyolu projesi 7,5 dönümlük arazi üzerinde konumlandırılıyor. 32 kat şeklinde yükselen SO Çayyolu projesi, 1 yatay 1 dikey blok olmak üzere 2 blok halinde tasarlandı. 


Ankara So Çayyolu projesi toplam 140 adet daireden meydana geliyor. Projede 2+1, 2+1 dubleks ve 4+1 dairelere yer veriliyor. So Çayyolu'da 4+1 dairelerin hepsi kooperatif üyelerine ait.


 So Çayyolu Evleri'nde dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 700 TL ile 5 bin arasında değişirken, daireler 485 bin TL'den satışa sunuluyor. 


"Sıradan Olmayanlara" sloganıyla basına tanıtılan So Çayyolu projesi 2018 yılı...