05 / 05 / 2024

Sögütlüçeşme

Sögütlüçeşme

Metrobüsün Beylikdüzü etabında nihayet ihaleye çıkılıyor

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

ŞOK’ta peş peşe indirim yağmuru! Çift kişilik yatak örtüsü 199 TL’ye, Cif tüm yüzeyler jel 36,95 TL’ye çakıldı!

​​​​​​​7’den 70’e herkesi kapsayan indirimler ŞOK’ta başladı. Buna göre, çift kişilik yatak örtüsü 199 TL’ye, çalışma masası 579 TL’ye, Cif tüm yüzeyler jel 36,95 TL’ye düştü. İşte ŞOK fiyat listesi 28 Eylül 2023 Perşembe...

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Sögütlüçeşme Haberi

Sögütlüçeşme

Eylül ayı sonunda ihalesi yapılacak olan hatla ilgili olarak ilk kazma kasım ayı içinde vurularak çalışmalar başlayacak. 1 sene sürmesi planlanan hat uzatma projesinin 2011 yılı Kasım ayında bitirilmesi öngörülüyor. Beylikdüzü hattının devreye girmesiyle Söğütlüçeşme-Beylikdüzü güzergahında günde 1 milyon yolcu taşınacak.
 
İstanbul'un trafik problemine çözüm olarak geliştirilen metrobüs sistemi Beylikdüzü'ne uzanıyor. Hattın Beylikdüzü etabı ile ilgili hazırlanan proje tamamlandı. Avcılar'ı 8,5 kilometrelik bir güzergâhla Beylikdüzü'ne bağlayacak hat için eylül ayının 3. haftasında ihaleye çıkılıyor. İhalenin ardından en düşük teklifi verecek firma ile yapılacak sözleşme ve şirket yer teslimiyle birlikte hatta ilk kazma Kasım ayında vurulacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Metrobüs sisteminin 4. etabı olan Avcılar-Beylikdüzü hattını Zaman'a anlattı. Metrobüs sisteminin Beylikdüzü etabı ile ilgili projenin 1 yıllık...