19 / 05 / 2024

son yaz dizisi seti

son yaz dizisi seti

atv'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Son Yaz için, Makedonya'da, hükümet konağından manava ve kahvehaneye kadar her detayı içeren set kuruldu. Setin maliyeti 1 milyon TL...

Ofisi konut olarak satanlar dikkat! Danıştay son noktayı koydu!

Ofisi konut olarak satanlar için Danıştay son noktayı koydu. İşte Ekonomim yazarı Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu'nun konu ile ilgili o yazısı...

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

İstanbul'da barajlar alarm veriyor son 40 günlük su kaldı!

Son dönemde beklenen yağışların gelmemesi sebebi ile her geçen gün barajlardaki kuraklık giderek gün gün artarken, konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Aylardır yağışsız geçen yazın ardından gelen kurak sonbahar ile barajlarda dip seviyeyi görüyor. Alarm veren barajların son durumu, işte haberin ayr

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

İş Bankası'ndan dev yaz müjdesi! Son gün 31 Temmuz 2023!

İş Bankası Maximum Kart ve TatilBudur işbirliğiyle yaz tatilinin vazgeçilmezleri için harika bir fırsat sunuyor! 31 Temmuz 2023'e kadar geçerli olan bu özel kampanyada, Maximum Kart sahipleri TatilBudur'dan yapacakları tatil rezervasyonlarıyla 2.000 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansı yakalıyor.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini: 40 TL'ye Ulaşacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son yazısında doların geleceğiyle ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. Geçer'e göre dolar, enflasyon ve diğer faktörlerin etkisiyle önemli bir yükseliş yaşayarak 40 TL'ye ulaşacak.

Dolar ve altının pabucu damda! İslam Memiş'in yeni gözdesi bakın ne oldu?

İslam Memiş, son yazısında Haziran ayı içerisinde piyasalarda nelerin olacağını kaleme aldı. İşte detaylar!

Ing Bank'tan market alışverişlerinde 240 TL kazanma fırsatı! Son tarih 30 Haziran!

İng Bank'tan müşterilerine sıcak bir yaz sürprizi! Market alışverişlerinizde tam 240 TL kazanabileceğiniz bir fırsatla karşınızda. Bu fırsatı kaçırmamak için son tarih 30 Haziran olarak belirlendi. 

SON DAKİKA: Gram altından tarihi zirve! Yeni bir rekor yazıldı!

Son dakika haberi... Gram altın rekor tazelemeye devam ediyor. Fed'in faiz artırmayacağına dair beklentilerin ardından yükselişe geçen altının gram fiyatı 1271 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Altında son alım fırsatı geldi! Tren kalkmadan hemen atlayın!

Finans analisti İslam Memiş altın fiyatlarındaki artışı değerlendirdiği köşe yazısında, altın fiyatlarında daha fazla düşüş olacağından söz ederek, bunun son düşüş olabileceği uyarısında bulundu.

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Doların ne kadar olacağı büyük merak konusu olurken yeni senaryo yazıldı. Resmen açıklandı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

Güncel iOS ve iPadOS sürümü yayınlandı! Fakat yazılım casusuluk için kullanılabilir

Veri hırsızlığı ve diğer kötü niyetli faaliyetler için hem siber suçlular hem de "ticari" casus yazılım üreticileri tarafından sıklıkla hedef alınır.  Bir bilgisayar korsanının, Apple'ın iPhone ve iPad işletim sistemleri için yaptığı son güncellemeyle düzelttiği gibi WebKit'te bir güvenlik açığı bul

son yaz dizisi seti Haberi

son yaz dizisi seti

İlk bölümü atv ekranlarında, salı akşamı yayınlanan 'Son Yaz: Balkanlar 1912' dizisinin çekimleri Makedonya'da sürüyor. Bitola şehrindeki set için özel olarak kostümler, araçlar ve mobilyalar alındı. Projenin maliyeti 1 milyon TL'yi buluyor. Balkan Savaşı'nın acılarının, aşklarının ve kahramanlıklarının konu edildiği dizinin seti, Bitola'nın merkezine 5 dakikalık mesafede, eski bir askeri bölgeye kuruldu. Geniş bir arazide, Hazal Kaya'nın canlandırdığı Emine karakterinin de evinin olduğu 'Manastır' denilen şehir oluşturuldu. Henüz yüzde 80'i biten bu platoda evler, hükümet konağı, postane, manav ve bir de kahvehane yer alıyor. 


6 TIR DOLUSU MALZEME GELDİ 

Yapımını Adam Film'in üstlendiği dizi için geniş bir araştırma da yapıldı. Sonunda 1912'nin tarzını yansıtan malzemeler bulundu. 6 TIR dolusu mobilya ve aksesuar İstanbul'dan Makedonya'ya geldi. Her ana karaktere ilk bölümler için...