28 / 04 / 2024

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hongxiang Zhao tarafından kuruldu.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Kredi kartında flaş düzenleme! Kısıtlanıyor mu? Ekonomistler olasılıkları peş peşe sıraladı

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartı kullanımındaki artışlara dikkat çekerek düzenleme gelebileceğini açıkladı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

İslam Memiş'ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistinli militan grup Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırının ardından dünya ekonomisinde yaşanacak olasılıkları yazdı. Döviz ve altın yükselmeye devam edecek mi?  İslam Memiş, hangi yatırımcıları uyardı? İşte merak edilenler...

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arvın Saadpanah ve Tanaz Saadpanah ortaklığında kuruldu.

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile S. Salık Khalaf Khalaf tarafından kuruldu.

Merkez Bankası’ndan yeni hamle! KKM’den çıkışı hızlandırmak için zorunlu karşılıkları artırdı

TCMB’nin ağustos ayında kademeli bir şekilde kur korumalı mevduat hesaplarından çıkış hedefi koymasına rağmen henüz bugüne kadar beklenen çıkışın gerçekleşmediği belirtiliyor. Banka, bu yüzden son olarak KKM hesaplarına uygulanan zorunlu karşılıkları artırdı.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi kuruldu!

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Düzova tarafından kuruldu.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçede, kaç metrekare ev kiralanıyor? İşte kiralıklar ve 2 milyon TL'lik satılıklar!

Ev kiralamak ve satın almak isteyen vatandaşlar merakla son fiyatları araştırıyor. REIDIN tarafından yapılan araştırma kapsamında, 2 milyon TL'ye satın alınabilecek ve 10 bin TL'ye kiralanabilecek ortalama metrekare konut büyüklükleri açıklandı. İşte kiralıklar ve 2 milyon TL'lik satılıklar!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi adres  Haberi

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hongxiang Zhao tarafından kuruldu.

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren işletmelerin ve kişilerin; kuruluş, birleşme, devir, ortaklık işlerine aracılık, danışmanlık ve temsilcilik etmek, b. Gayrimenkul projeleri geliştirmek, gayrimenkul yatırımlarında bulunmak, gayrimenkulleri işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak, satın almak, c. Gerçek ve tüzel kişilere; ofis ve konut hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel, sekretarya, bilgisayar, posta kutusu, telekonferans, telefon, faks, çamaşır, ev ve ofis temizliği hizmetleri ve benzeri hizmetlerin tamamını sunmak, ç. Sosyal, toplu ve münferit konut, han, çarşı, iş yeri, fabrika binaları, okul, hastane, oteller, turistik tesisler, spor tesisleri, yapımı, restorasyonu gibi işleri yapmak, d. Yukarıda sayılı...