24 / 07 / 2024

Sultan Kösen evi

Sultan Kösen evi

2 metre 51 santimetre ile dünyanın en uzun boylu k adamı unvanını koruyan Sultan Kösen, rahat hareket edebileceği boyuna uygun Mardin'in Derik ilçesine bağlı Dede köyünde yaşayan Kösen ailesi, mevcut evlerini yıktırıp yeniden yapıyor..

Kösen Vills Botanik'te son 9 villa! Teslimler 2 ay sonra!

Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen ve son 9 villanın satışının devam ettiği Kösen Vills Botanik projesindeki villaların teslimlerinin iki ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Köylerde evi, sahillerde yazlığı olanların da emlak vergisi artacak mı? Evi, yazlığı olana şok! 

İkiden fazla konuta sahip olanlara katlamalı Emlak Vergisi getirilmesine yönelik düzenleme taslağı, yazlıkçılarla köyünde evi olanların vergi yükünü artırabilir. İşte ayrıntılar...

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evi için teslim tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

'Büyükşehirlerdeki yüksek konut fiyatları memurların bütçelerini olumsuz etkiliyor'!

Konutta arzın talebi karşılayamaması konut fiyatlarını arttırdı. Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, özellikle büyükşehirlerde görev yapan memurlar için konut, yemek, ulaşım gibi konularda düzenlemelerin yapılması çağrısında bulundu.

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Kösen Vills'te son 10 villa fırsatı! Teslimler 2 ay sonra!

Kösen Holding tarafından Ankara Gölbaşı, Balıkpınar Mahallesi'nde yükselen Kösen Vills'te son 10 villanın satışı devam ediyor. Peki Kösen Vills'de villa fiyatları ne kadar? İşte Kösen Vills ile ilgili ayrıntılar...

Sultan Kösen evi Haberi

Sultan Kösen evi


Sultan Kösen, Guinness hakemlerince gerçekleştirilen en son ölçümlerde, boyunun 4.5 santimetre uzayarak 2 metre 51 santimetreye, ellerinin de bir santimetre büyüyerek 28,5 santimetreye ulaştığını anımsattı. Dünyanın en uzun adamı unvanının hâlâ kendisinde olduğunu belirten Kösen, "Şu an boyum 2 metre 51 santim, Guinness Rekorlar Kitabı'nda olan boydayım. 

Artık boyum uzamıyor, şükürler olsun durduruldu" dedi. 


DÜNYAYI GEZDİ

Sık sık seyahat ettiğini, yurt içi ve yurt dışı fuar ve etkinliklere katıldığını, boş zamanlarını da köyde ailesinin yanında geçirdiğini anlatan Kösen, "Türkiye ve Mardin'in tanıtımını her yerde yapıyorum. Haiti adalarında 2 ay boyunca bir sirkte çalıştım. Farklı insanlar ve farklı kültürlerle tanıştım, arkadaşlıklar edindim. Ondan sonra Los Angeles'te Türk festivali oldu. 

Mardin'i tanıtmak için gönüllü olarak bende gittim oraya. Mardin standında bulundum. Dünyanın en uzun adamı...