13 / 05 / 2024

suriyeliler için konteyner ev

suriyeliler için konteyner ev

Kilis'te Suriyeliler için iki katlı evler yapılıyor. Ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Kilis Öncüpınar’da, Birleşmiş Milletler (BM) standartlarında kurulan konteyner kentte genişleme çalışmaları devam ediyor.

Suriyeliler için Kilis'te iki katlı konteyner evler yapılıyor!

Ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Kilis Öncüpınar ’da, Birleşmiş Milletler ( BM ) standartlarında kurulan konteyner kentte genişleme çalışmaları devam ediyor.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Silivri'ye büyük yığınak: AFAD olası İstanbul depremi için kolları sıvadı!

AFAD olası İstanbul depremi için harekete geçti. Afet durumunda kullanmak için Silivri'de hayata geçirilen merkeze konteyner depolanmaya başlandı. İşte detaylar...

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Kahramanmaraş'ta depremzede esnaflar için konteyner iş yerleri kuruluyor! 

Depremin merkezi olan Kahramanmaraş'ta iş yerleri kullanılamaz hale gelen esnaflar için 15 konteyner dükkan kurulacak. 

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturası düzenlenmesi! İşte detaylar!

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturasında düzenlemeye gidildi. İşte detaylar!

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Van'daki depremzedeler için konteyner kurulumuna başlandı!

Van Başkale'de 23 Şubat tarihindeki depremde evleri hasar gören depremzedeler için konteyner kurulumuna başlandı.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan depremzede aileler için konteyner ev!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan ve civar illerde de hissedilen 6,8'lik depremden etkilenen aileler için konteyner ev gönderdi.

Elazığ’da 5 bin aile için konteyner kent kuruluyor!

Elazığ’daki depremin ardından Cumhurbaşkanlığı, ilgili bakanlıklar, Türk Kızılay, AFAD ve UMKE, kamu kurumları ve diğer yardım kuruluşlar tarafından ilk etapta 5 bin ailenin geçici barınması için konteyner kent kuruluyor.

Elazığ’da konteyner kent için yoğun mesai!

Elazığ’daki depremin ardından bölgelerde enkaz kaldırma işlemleri sürerken konteyner kent için konteyner kurulumu devam ediyor.

Manisalı depremzedeler için konteyner ev!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaşanan depremde evleri ağır hasar alan Karakurt Mahallesi sakinleri için 30 adet konteyner ev kuruldu.

Elazığ'da konteyner kent için çalışmalar sürüyor!

Elazığ'ın merkez ilçesinde depremzedeler için meydana getirilen ve ilk etapta bin konteynerin kurulacağı alanda gerçekleştirilen çalışmalar drone ile görüntülendi.

suriyeliler için konteyner ev Haberi

suriyeliler için konteyner ev



Yaklaşık 100 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilen genişleme çalışmaları kapsamında; önceki konteynerlere oranla daha iyi standartlarda ve yaklaşık iki katı kadar alana sahip yeni bir konteyner kent kuruluyor. 624 adet çift katlı konteyner olmak üzere toplam 1248 konteynere sahip olacak alanda, 1 adet sosyal tesis, 1 adet cami, 1 adet Lise (24 derslikli) , 1 adet anaokulu (16 derslikli) binası, 2 adet bay-bayan eğitim atölyesi yapımına başlandı.


Kilis Valiliği ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) arasında imzalanan protokole göre genişleme yapılacak alanın altyapısı; Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) öncülüğünde yapılıyor. İhalesi TOKİ tarafından gerçekleştirilen konteyner kentte, konteynerler ve diğer sosyal binaların yapım maliyeti Kuveyt IICO Uluslararası İslami Yardım Organizasyonu tarafından karşılanacak.





38 milyon TL’ya mâl olacak


Genişleme...