07 / 05 / 2024

Suriyelilere 4-5 bin kilometrekarelik güvenli bölge

Suriyelilere 4-5 bin kilometrekarelik güvenli bölge

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'deki Türk toplumuna hitap etti. Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan Kültür Toplumu tarafından organize edilen, ABD'de yerleşik Türk sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı programda konuşma yaptı.

İngiltere'de 4.5 milyon TL'ye ev alabilirsiniz!

Türkiye'de konut satışları son zamanlarda azalırken, yatırımcılar yurt dışına, özellikle de İngiltere'ye doğru yöneliyor. Bu kapsamda Türkiye'de 4.5 milyon TL'ye alabileceğiniz bir evin kira getirisi 15-16 bin Türk Lirası olurken, İngiltere'de aynı fiyata aldığınız evin kira getirisi çok daha yüksek

İzmir hızla dönüşüyor: Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak!

İzmir’de 6 bölgede 8 etap halinde süren yaklaşık 820 bin metrekarelik dev bir alanda depreme dayanıklı yeni mahalleler oluşturuluyor. Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak ayrıldı.

Mersin TOKİ mağdurları tek yürek oldu! 5 bin mağdur çözüm bekliyor!

Mersin’de 4 etap halinde yapılacak TOKİ projesinde bir etabın eksik olması nedeniyle 500 ailenin mağduriyet yaşayacağını dile getiren TOKİ mağdurları, bir defa  daha ses yükselterek toplamda 5 bin kişinin mağdur olduğunu belirtti.

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

Çalışan emekliye 5 bin lira ödeme düzenlemesinden 4,7 milyon kişi yararlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş yaptığı açıklamada çalışan emeklilere bir kereye mahsus olacak şekilde 5 bin lira ödenmesine yönelik düzenlemeden, 4 milyon 688 bin 945 kişinin faydalanacağını kaydetti.

4.5 milyar liraya mal olması beklenen 'evlilik kredisi' başlıyor!

Hükümet yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL'lik evlilik kredisi desteği sağlayacak. 4.5 milyar liraya mal olması beklenen evlilik kredisi başlıyor.

Doğal gaz ithalatı ağustos ayında yüzde 4,5 azaldı

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,5 azalarak yaklaşık 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp olarak gerçekleşti. İşte doğal gaz haberinin ayrıntıları...

Doğal gaz ithalatı Ağustos ayında yüzde 4,5 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,5 azaldı ve yaklaşık olarak 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp oldu.

4,5 litre airfryer sadece bin 199 TL

4.5 litre airfryer  bin 199 TL'den satılmaya başladı. İşte detaylar...

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak... 32 günlük mevduat faizi hesaplamaları resmen yüz güldürdü. Bu paraları sakın kaçırmayın...

İzmir'in kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacaktı: 4.5 yılda sadece 930 konut teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçim öncesi İzmir'de 33 bin konutu dönüştüreceğini vaat etmişti. Ancak geçen 4,5 yılda bunun sadece 930 adedini teslim edebildi.

BİM’de Arnica blender seti 899 TL’ye, Fakir dik süpürge 5 bin 999 TL’ye, erişte ve makarna makinesi 599 TL’ye düştü!

Ağustos ayına dev indirimlerle giren BİM, yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü blender seti 899 TL’ye, Fakir dik süpürge 5 bin 999 TL’ye, erişte ve makarna makinesi 599 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Mini 3 Kapı’ya tam 5 bin 718 TL indirim geldi! İşte Mini 3 Kapı 4 Mart 2023 fiyat listesi!

Mini 3 Kapı’ya bu ay tam 5 bin 718 TL indirim geldi. Peki Mini 3 Kapı'nın Mart 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini 3 Kapı 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Suriyelilere 4-5 bin kilometrekarelik güvenli bölge Haberi

Suriyelilere 4-5 bin kilometrekarelik güvenli bölge

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Üç gün önce Kobani'ye yine iki uçak dolusu silah indirdi Amerika. Kusura bakmasınlar, dün de Sayın Biden'a söyledim, 'Bundan haberin var mı?' dedim. 'Haberim yok' dedi. 'Benim haberim var' dedim. Aynı şey daha önce de oldu, yine Kobani'ye üç uçak indirdiler, silahların yarısı DAEŞ'e gitti, yarısı PYD'ye gitti. Ortada böyle acı bir tablo var. Dolayısıyla bizim sağlıklı bir şekilde Amerika ile el ele vermek suretiyle bu bölgedeki sıkıntıyı aşmamız lazım." dedi.


Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan Kültür Toplumu tarafından organize edilen, ABD'de yerleşik Türk sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı programda yaptığı konuşmada, başta Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi olmak üzere 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye'ye destek veren herkese teşekkür etti.


Türkiye'nin adeta akrebin kıskacında yoğrulmuş bir coğrafyada...