08 / 05 / 2024

Sütçüler bölgesi

Sütçüler bölgesi

TOKİ tarafından Antalya'da 49 dönümlük arazide inşa edilen Kepez Devlet Hastanesi, Sütçüler bölgesini önemli bir ticaret merkezi haline getirdi.

Cam binalar Maslak'ı ikiye böldü! Plazalar bölgesi ve Belgrad Ormanı'nda ısı farkı 10 derece!

Metropollerdeki cam giydirme binalar gün geçtikçe artıyor. Bu yapıların güneş ışığını yansıtma görevi üstlenmesi de kentlerde ısı adaları oluşmasına sebep oluyor. Hal böyle olunca da plazalar bölgesi ve Belgrad Ormanı'nda ısı farkı 10 dereceye kadar çıkıyor...

Moody's, Türkiye ekonomisi için büyüme tahminini yükseltti!

Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.

Marmara Bölgesi ve İstanbul halkı için kritik dönem: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Marmara Bölgesi doğal felakete hazırlıklı olmalı! İstanbulluları korkuya sürükleyen uyarı: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Avro Bölgesi'nde üretici fiyatları Mayıs ayında geriledi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 1,9 azaldı.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 6,1 oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Mayıs ayında aylık bazda değişmezken, yıllık bazda yüzde 6,1 arttı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Marmara bölgesi için 'şiddetli yağış' uyarısı!

Yarın için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Süt, yoğurt ve peynirde hileler nedir? Bakın ne hileler yapıyorlarmış!

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi ve Süt Akademisi Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Barbaros Özer, çiğ süte ilişkin merak edilen soruları cevapladı.

Herkes merakla bekliyordu! Euro Bölgesi'nde yatırımcı güveni belli oldu!

Herkesin merakla beklediği Euro bölgesi yatırımcı güveni, beklentilerin keskin bir şekilde kötüleşmesi sebebiyle Mart ayında tahminlerden daha fazla gerileme eğilimi kaydetti. Anketin beklenti ölçüsü önceki aya göre -6,0'dan -13,0'a indi.

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Ege Bölgesi'nde yaşayanlara 3 önemli deprem uyarısı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Cenk Yaltırak, Türkiye'nin üçte birini etkileyen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Ege Bölgesi'nde özellikle İzmir ve Muğla'nın deprem riskleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sütçüler bölgesi Haberi

Sütçüler bölgesi

Antalya'da Yapımı tamamlanan Kepez Devlet Hastanesi, Sütçüler bölgesini önemli bir ticaret merkezi haline getirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastanenin büyük bir hayalin ve emeğin eseri olduğunu söyledi. 


Kepez Belediye Başkam Hakan Tütüncü, 2009'da göreve geldiğinde birçok mahalleyi kapsayan Sütçüler bölgesinde yoğun bir gecekondu yapılaşması vardı. Tütüncü, belediye-vatandaş işbirliği ile bölgede kentsel dönüşümü gerçekleştirmek için ilk olarak bölgenin mülkiyet problemlerini çözdü ve kat artışım getiren imar planı çalışmasını yaptı. Daha sonra ise bölgede kapalı olan imar yollarını hizmete açtı. Başkan Hakan Tütüncü, devlet hastanesi yatırımının yapılmasını sağlayarak bölgeye ciddi bir değer kazandırdı. Sağlık Bakanlığı'nın, TOKİ eliyle belediyenin 49 dönümlük arsası üzerine inşa ettiği 388 yataklı Kepez Devlet Hastanesi, bölgede inşaat yatırımım hızlandırdı. Yapım maliyeti yaklaşık 200 milyon TL olan devlet...