02 / 05 / 2024

svhp izmir adayı 2019

svhp izmir adayı 2019

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Soyer, "Trafik aslında planlama meselesi. Mesele sadece alt geçit, üst geçit meselesi de değil. Akıllı şehir dediğimiz kent modeliyle, teknolojiyi kentin yönetiminde, ulaşımında kullanmaya başladıkça inanılmaz çözümler üretmeniz mümkün." dedi...

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda gelen tebrikleri kabul ediyor.

Turgay Tanes: İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday!

İstanbul'un tek başına 80 milyonluk bie ülkenin tüm ekonomik gereksimimlerini karşılayamacağını dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday." dedi...

Senem Kılıç: İzmir'i marka kent yapacağız!

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı ve ekonomist Senem Kılıç,"Milli üretim, milli marka, müli teknoloji, milli istihdam ve milli üniversite gibi dünya nezdinde bir markalaşan Türkiye ve İzmir yaratacağız" dedi.

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü İzmir için şart!

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'e 65 kilometrelik metro hattı lazım!

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Mimar Cemil Şeboy, İzmir'de trafik ve ulaşım sorunun çözmek için 65 kilometrelik metro hattının yapılmasının şart olduğunu söyledi.

Erzurum Narman UNESCO Doğal Miras Listesi'ne aday!

Doğu'nun Kapadokya'sı Narman Türkiye'nin peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesine De Narman Peribacaları, 'Doğal Miras Alanları Gecici Listesi'ne Öneri Sunma Çalıstayı'nda aday adayı oldu.

İzmir-İstanbul otoyolu Çeşme'yi geliştirecek!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Cemil Şeboy, İzmir'in turizm kenti olması için yapılan en büyük projenin İzmir - İstanbul Otoyolu olduğunu belirtti.

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayı Erdem Ersoy!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım OrtaklığI KAP'a açıklamada bulundu. Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi.

Edirne Uzun Köprü UNESCO aday listesine alındı!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan dünyanın en uzun taş köprüsü, Dünya Kültür Mirası (UNESCO) geçici aday listesine alındı. Köprünün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne alınması için Edirne Valiliği hazırlık yaptı.

İzmir ekonomisi sadece inşaatla büyümez!

izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sadece inşaat ve turizmle sağlıkı bir ekonomik büyüme yakalanamayacağını, İzmir'de fuarları özellikle desteklediklerini söyledi.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

svhp izmir adayı 2019 Haberi

svhp izmir adayı 2019

CHP'nin 31 Mart yerel seçimi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Tunç Soyer, "İzmir'i neden bir 'kadın şehri' olarak adlandırıyorsunuz?" sorusuna "Bu şehir adını tarihin ilk örgütlü kadın hareketi olan Amazonların kraliçesinden alıyor" şeklinde yanıt verdi. Soyer, İzmir'in bir kadın şehri olduğunu ve bunu bilmeyenin İzmir'de yaşayamayacağının altını çizdi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Soyer'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

İzmir gibi büyük bir şehrin ulaşım problemini nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz?

Yeni öğrendiğim bir şey var. Parametrik tasarım diye bir şey. Bir kavşakta kullanacağınız bir takım teknolojilerle kentin kavşağın izini çıkartıyorsunuz. Oradan geçen araç sayısı, geçtiği an, yoğunluklar, nereden nereye gittiği, bütün bunları artık veri olarak tespit edebiliyorsunuz. Ondan sonra da ona uyumlu, ona uygun çözüm ortaya koyabiliyorsunuz. Dolayısıyla hissi, gerçek olmayan, doğru...