14 / 05 / 2024

tamer gülcan

tamer gülcan

Adana'nın önemli iş adamlarından olan ve özellikle STKlar özelinde aktif bir isim olan Tamer Gülcan ile hem inşaat sektörünü hem de genel ekonomik göstergeleri anlattı...

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aygün tarafından kuruldu.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? Evini satan dükkan alıyor!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada konutlara istedikleri zammı yapamayan ev sahiplerinin evlerini satıp iş yeri aldığını söyledi.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tamer Metinsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi bakanlıkta görev aldı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor? İşte Tamer Metinsoy ile ilgili merak edilenler...

Deprem konut tercihlerini değiştirdi! Konutta yeni tercih az katlı yapılar oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası kişilerin artık daha az katlı konutları tercih etmeye başladığını dile getiren Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay; yüksek binaların daha az tercih edilir olduğunu kaydetti.

Tamer Ghazaleh kimdir, ne iş yapar?

Odeabank'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Risk Komitesi Üyesi olarak görev yapan Tamer Ghazaleh kimdir? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

İş yeri kira artış oranları üreticileri zorluyor!

Mayıs 2023 enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte iş yerlerini ilgilendiren kira artış oranları da resmen belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada iş yeri kira artış oranları üreticileri zorladığını söyledi.

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

Mrm Cotract Tr İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Cotract Tr İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Gür tarafından kuruldu.

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

tamer gülcan Haberi

tamer gülcan


GAZETTE'nin gündem belirleyen röportajları "Esra'nın Gündemi" ile devam ediyor. Adana'nın önemli iş adamlarından olan ve özellikle STKlar özelinde aktif bir isim olan Tamer Gülcan ile hem inşaat sektörünü hem de genel ekonomik göstergeleri konuştuk. Esra Biricik'in sorularını yanıtlayan Gülcan .Türkiye'nin ekonomisine olan inancının tam olmasının yanı sıra, Adana özeliyle de ilgili birçok projenin altına imza atmaya hazırlanıyor. 



Tamer Gülcan kimdir? 


Tamer Gülcan, Adana'nın Ceyhan ilçesinde 1965'te doğmuş. ilköğretim, ortaokul ve liseyi Adana'da okuduktan sonra üniversite eğitimini Selçuk Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamlamış. "1988'de mezun olduktan sonra hemen iş hayatına atılmış ve o günden beri de inşaat sektörü ile mimarlıkmühendislik proje sektöründe iş hayatına başarılı bir şekilde devam ediyor. Tamer Gülcan evli, 2 tane oğlu var. Bir tanesi üniversite de bir tanesi lisede...