06 / 05 / 2024

TAMPFin hedefi

TAMPFin hedefi

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük'ün Başkanlığını üstlendiği TAMPF, 2023 yılına kadar istihdamı 2 milyona çıkaracak, Federasyon 10 Türk markasını da kendi içinden çıkarmayı hedefliyor...

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Ekonominin 3 yıllık yol haritası açıklandı! Bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi! Büyüme yüzde 4 olacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024-2026 dönemini içeren Orta Vadeli Programı (OVP) ile ilgili detayları açıkladı. Buna göre, bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi. İşte o rakamlar...

Kişi başı gelir hedefi 10 yıl öncesine döndü!

Türkiye’nin kişi başına gelirde yeni hedefi açıklanırken, ifade edilen rakamın 10 yıl öncesiyle aynı olması şaşkınlık yarattı.

''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı! 19,50 TL hayırlı olsun...

Dolar yorumları ile ses getiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika yorumu geldi. ''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o dolar yorumu...

Piyasa Kahini İslam Memiş hiç dolar ve gram altın almayanlara yeni hedefi açıkladı! İşte toparlanma dönemi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kuruna ve gram altına hiç yatırım yapmayan vatandaşlara seslendi. Dolar kuru ve gram altında yeni hedefi açıkladı.

Toyota Yaris Cross'un satış hedefi açıklandı! Corolla Cross'un yola çıkacağı tarih belli oldu

Japon otomobil devi Toyota'nın SUV segmentine son dönemde yaptığı ataklar devam ediyor. Geçtiğimiz 22 Haziran'da Yaris Cross'u tanıtan Japon markanın yıl sonu satış hedefi belli oldu. Toyota yakın bir zamanda Corolla Cross'u pazara sürmeye hazırlanıyor.

ÇEDBİK’TEN inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı yaparak, "Şirketlerin karbon hedefini belirlemesinin de iklim krizinde iyileşme sürecini hızlandıracağına inanıyoruz." dedi.

Yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Ocak – Ağustos döneminde yabancıya konut satışı 30 bin 849 olmuştu. Sektörde yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin şeklinde...

Türkiye'nin 2023 hedefi: 2-4 milyon metrekarelik Küresel Lojistik Merkezler!

Asya, Avrupa ve Afrika'nın ortasında bulunması ve üç tarafının denizlerle çevrili olması sayesinde Türkiye, lojistik açıdan yabancı yatırımcılara önemli olanaklar sunuyor. İşte Türkiye'nin lojistikte 2023 hedefi...

Ruhsar Pekcan: 2020 ihracatımız hedefi aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2020 yılı ihracatımız 25 Aralık itibarıyla 166 milyar doları geçerek program hedefi olan 165,9 milyar doları aşmıştır." açıklamasını yaptı.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Kiralık villalar dolandırıcıların yeni hedefi oldu!

Koronavirüsü sebebiyle otelde konaklamak yerine müstakil villa kiralamaya yönelen vatandaşlar dolandırıcıların hedefi haline geldi. 

TAMPFin hedefi Haberi

TAMPFin hedefi



Türkiye'de 100 milyar dolar ciro ve 700  bin çalışanı istihdam eden perakende sektörü Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) çatısı altında toplandı. Perakende sektörünün duayen isimlerinden LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük'ün Başkanlığını üstlendiği TAMPF, 2023 yılma kadar istihdamı 2 milyona çıkaracak, Federasyon 10 Türk markasını da kendi içinden çıkarmayı hedefliyor. 



Uzun süredir sektörel derneklerin gündeminde olan güçlü bir federasyon yapısının oluşturulması çalışmaları, AMPD, AYD ve BMD'nin yoğun çabalarıyla sonuca ulaştı, 19 Aralık 2012'de kurucu dernekler arasında imzalanan protokol ile temelleri atılan federasyon yapılan genel kurul ile yönetim kurulunu seçerek faaliyetlerine başladı, Türkiye'nin istihdam problemini büyük ölçüde sırtlayan modern perakende sektöründeki istihdamı 2023 yılına kadar 2 milyonun üzerine çıkarmayı hedefleyen TAMPF'ın en büyük hedefleri arasında ise, kadın ve...