16 / 05 / 2024

tan sağtürkün villası

tan sağtürkün villası

InStyle Home ekibi, ünlü balet Tan Sağtürk’ün eşi Alona ve kızı Ada ile Uskumruköy’de, doğa içinde yaşadığı villayı ziyaret etti. Sağtürk, her köşesini kendisi dekore ederek hem hayalini kurduğu bir villa hem de kızına sevimli bir ev yarattığını söyledi

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan fiyatlarını tek tak açıkladı!

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte traktör fiyatları peş peşe açıklandı. Bu kapsamda Türk Boğası lakabıyla tanınan Tümosan'da fiyatlarını duyurdu.

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Tarlasına traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası temmuz ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı!

Tarlasına ve bahçesine traktör almak isteyen çiftçiler temmuz ayı traktör fiyatlarını sorguluyor. Bu kapsamda Türk Boğası lakabı ile tanınan Tümosan Traktör fiyatlarını peş peşe açıkladı. İşte Temmuz 2023 fiyat listesi...

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası fiyatlarını art arda açıkladı!

Türk Boğası lakabı ile tanınan Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı. Peki, Tümosan traktörler ne kadar? Tümosan traktörler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası! Kullanıcılar derin bir oh çekecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’nun depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacağını belirtti.

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

tan sağtürkün villası Haberi

tan sağtürkün villası

Tan Sağtürk, Uskumruköy yakınlarındaki bu villayı beş yıl önce bulmuş. “Biraz tesadüf oldu aslında. Emlakçı, sitede başka bir evi gezdirirken burası gözüme çarptı nedense. Villayı yatırım amaçlı almayı düşünüyordum. Çünkü yoğun işimden dolayı o dönem şehir merkezinde olmak daha cazipti. Ama kızım Ada dünyaya gelince işler ve öncelikler çok değişti hayatımda” diye gözleri parlayarak anlatıyor.


Villanın içi yenilendikten sonra eşi Alona ile taşınma kararı almışlar buraya... Eşi Alona da “Ada’nın burada büyümesini ikimiz de çok arzu ettik” diye onu takdikliyor...


Yeşillikler içindeki havuzlu villanın her metrekaresinde kendi emeği var Tan Sağtürk’ün. “İçi tamamlanmamış dört duvardı burası. Zamanla ve azmimle istediğim görünüme ulaştı neyse ki” diyor.


Aslında başlarda burayı hafta sonu evi yapmayı düşünmüş çift. Ama herkes burada kalmaktan memnun olunca şehirdeki evi...