27 / 04 / 2024

TANAP anlaşmaları ne durumda

TANAP anlaşmaları ne durumda

Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşımayı amaçlayan Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'ne (TANAP) yönelik uluslararası anlaşmalar yürürlüğe girdi. Projenin ilk safhası 2018 yılında tamamlanacak.

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Jandarmaların aldığı promosyon miktarları ne kadar olacak? Merakla beklenen Jandarma promosyon miktarı!

Jandarma promosyon paraları ve alacakları tarih belli oldu. İçişleri Bakanlığı’nın koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü için yapılan promosyon anlaşmaları jandarmalar için de geçerli oldu. 

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Yetkililer yeni bir özellik olarak IMDb ile entegrasyon anlaşması yaptı.

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda son durum! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne kadar, kaç TL olacak?

Sene sonunda pek çok kamu kurumlarında promosyon ödemesinin sağlanmasıyla sağlık çalışanları için ek ödemeler yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı maaş promosyon anlaşması ne oldu? Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu  kaç TL, ne kadar olacak?

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

Yapılan görüşmelerde anlaşmalar tıkanma noktasına gelirken, polis promosyonu ne kadar oldu sorusuna yanıt aranıyor. Vakıfbank polis maaş promosyonu iptal mi oldu? Herkes bu sorunun cevabını arıyor.

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde görev yapan bin 30 personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar arasında verilen promosyon ücretlerinde yeni bir rekor kırıldı.

EYT’de beklenmedik formül! EYT çalışması ne zaman bitecek? İşte detaylar!

EYT hakkında son durum ne? EYT çalışmaları ne zaman bitecek? EYT'deki sürpriz formüller ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar!

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kat karşılığı anlaşmada nelere dikkat edilir?

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kat karşılığı anlaşması ne anlama gelmektedir? Bu sorular çok sık sorulmaktadır. Peki Kat karşılığı anlaşması nedir?

Türkiye'de blokzincir, Metaverse ve NFT çalışmaları ne aşamada?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Türkiye'de blokzincir, Metaverse ve NFT çalışmalarına yönelik konuyu kaleme aldı. Peki Erdem yazısında nelere değindi? İşte Bitexen CEO'su Erdem'in yazısı...

Kira şerhi tapu harcı 2022!

Gayrimenkul kira anlaşmalarında imzalanan kira sözleşmesi, tapuya tescil edilebiliyor. Peki, kira şerhi tapu harcı 2022 ne kadar?

Merkez Bankası'nın swap anlaşmaları 28 milyar dolara ulaştı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri merkez bankaları arasında imzalanan 5 milyar dolarlık swap anlaşması ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın toplam swap anlaşmalarının büyüklüğü 28 milyar dolara ulaştı.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

TANAP anlaşmaları ne durumda Haberi

TANAP anlaşmaları ne durumda

Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşımayı amaçlayan Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'ne (TANAP) yönelik uluslararası anlaşmalar yürürlüğe girdi.


"Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile TANAP Doğalgaz İletim Anonim Şirketi Arasında Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Sistemine İlişkin Hükümetlerarası Anlaşmanın Eki Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve The Trans Anatolian Gas Pipeline Company B. V. Arasında Trans-Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Sistemi Hakkında Ev Sahibi Hükümet Anlaşmasına İlişkin Değişikliğin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun" ile "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Sistemine İlişkin Mutabakat Zaptının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun", Resmi Gazete'de yayımlandı.


Türkiye ve Avrupa için tanımlanmış doğalgaz kapasitesiyle arz güvenliğini destekleyecek TANAP, Azerbaycan’ın sahip olduğu doğalgaz kaynaklarının yeni pazarlara...