18 / 05 / 2024

Tapu Kadastro dünyaya açılacak

Tapu Kadastro dünyaya açılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Yeni dönemde bakanlığımızın çok geniş alanda yeni projeleri var. Tapu Kadastro, hayata geçirilecek yeni projemizle dünyaya açılacak. " dedi.

Fatih'te Tapu Müdürlüğünde 136 ünlü ismin tapu kayıtları paylaşılmıştı: Tapu kaydı davasında son dakika gelişmesi!

İstanbul'da bulunan tapu müdürlüğünde 2 personelin, 136 ünlü ismin taşınmaz ve nüfus bilgilerini araştırdığı ve kimliği belirsiz kişilerle paylaştığı belirlendi. O davada bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Tapu müdürlüklerinde 2 buçuk milyonun üzerinde kimlik doğrulama işlemi yapıldı!

Son dönemde tapu müdürlükleri, bankalar, noterler, sınav merkezleri, belediyeler ve ziyaretçi kabul noktalarında çipli kimlik kartı ile kimlik doğrulama işlemleri yapılıyor.

Tapu sicili düzeltme davası nedir?

Tapu kayıtlarının eski olması, kadastro ve tapu işlemleri sırasında oluşan hataların giderilmesi tapu sicili düzeltme davası ile giderilir. Bu işlemlerde en yaygın hatalar tapu sahibinin adı, soyadı, anne ve baba adı gibi unsurlar vardır. Peki tapu sicili düzeltme davası nasıl açılır?

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

El becerisi olan kadınlar dikkat! Yaptığınız ürünleri tüm dünyaya satma fırsatınız var? Hemen habere bakın!

Dünyanın en büyük el işi pazar yeri Etsy aracılığıyla evden dünyaya satış yaparak döviz kazanmak mümkün. Etsy’de en çok satış yapan 10 ülkeden biri Türkiye ve platforma kayıtlı 100 milyon müşteri var.

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapıyor! Mülakat yok! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapacağını açıkladı. Ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda başvuru tarihi ve gerekli evraklar belli oldu. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın.

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma gün ve saatleri nasıl? İşte 2023 Tapu Müdürlükleri güncel çalışma saatleri

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, 2023 yılı için çalışma gün ve saatleri oldukça merak edilip araştırılmaktadır.

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Tapu Kadastro sözleşmeli personel alımı ne zaman? İşte Tapu Kadastro personel alımı şartları!

Tapu Kadastro personel alımı yapacağını duyurdu. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 426 personel alımı yapacak. İşte merak edilen detaylar!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır?

Tapu işlemlerine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? sorusudur. İşte o merak edilen detaylar!

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? İşte tapu parsel sorgulama detayları!

Tapu kaydı dökümüne dair detaylar, tapu da işi olan kişilerce araştırılıyor. İşte tapu kadastro parsel sorgulama detayları!

Tapu Kadastro dünyaya açılacak Haberi

Tapu Kadastro dünyaya açılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bakanlık olarak 7 Haziran'dan sonra yeni projelerini hayata geçireceklerini aktardı.


Bakanlık olarak çok geniş bir alana hizmet ettiklerini vurgulayan Güllüce, "Yeni dönemde bakanlığımızın çok geniş alanda yeni projeleri var. Tapu Kadastro, hayata geçirilecek yeni projemizle dünyaya açılacak. Kadastro modernleşecek ve bu projeyi de dünyada sayılı ülkeler uyguluyor. İller Bankası'nı geliştirerek dünya pazarına açmayı düşünüyoruz. Afrika ve Asya pazarlarında müşavirlik firması olarak iyi bir birikimi olan İller Bankası'nı buralarda hizmete açmayı hedefliyoruz" dedi.


Güllüce, bakanlık olarak depolama, katı atık, atık su tesisleri projelerini tamamlayarak, yeni projelerle 2023 hedeflerine doğru ilerleyeceklerini bildirdi.


Türkiye'nin "dünya ile boy ölçüşecek" bir konuma geldiğini ifade eden Güllüce, şöyle konuştu: "Şehirlerin ruhunu göze alan bir kentsel dönüşüm çalışması kapsamında çalışmalar var. Kentsel dönüşümü...