11 / 05 / 2024

tarım işletmeleri kiraya veriyor

tarım işletmeleri kiraya veriyor

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı Atatürk, Hatay, Karaköy, Sakarya ve Tahirova tarım işletmeleri uzun süreli olarak kiraya verilecek.İhaleye katılacakların 31 Temmuz Salı günü 17:00'ye kadar belgeleri vermeleri gerekiyor.

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

Dalaman'daki 3 tarım arazisi kiraya verilecek! İhalesi 8 Kasım'da!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Dalaman'da yer alan üç adet tarım arazisini kiraya verecek. Söz konusu ihale 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

TİGEM'in Avcılar kurban pazarındaki satışlarına bayrama sayılı günler kalana ucuza kurbanlık almak isteyenler yoğun talep gösteriyor. Yüzde 20 oranında indirimi duyan vatandaşlar kurban pazarına akın etti.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaştı. Bakanlık, yaptığı açıklamada toplam 1377 personel alımı yapılacağını duyurdu. İlgili kadrolara başvurmak isteyen adaylar için başvuru koşulları netleşti. 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Zam şampiyonu kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, et fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Bakan Kirişci, çiftçinin mali bakımdan iyi durumda olduğunu söyledi.

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 12 bin 676 projeye hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi için 2022-2023 başvuru döneminde tutarı 1 milyar 241 milyon lirayı bulan 12 bin 676 projeye, 577 milyon 122 bin 308 liralık hibe desteği sağlanacak.

Tarım arazileri kiraya verilecek! 2 sene süreyle işlenmeyen araziler için yeni düzenleme! Kiralayana destek ödemesi var!

Tarım ve orman alanlarında düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM’de resmen kabul edildi. Bu kanunla, 2 sene süreyle işlenmeyen atıl araziler kişilere ait olsa dahi üretime açılması için kiralanabilecek...

Tarım Bakanından çiftçilere müjde! O desteklere zam geldi! İşte en güncel rakamlar!

2023 yılı kapsamında mazot ve gübre, hayvancılık, çoban desteği gibi birçok kalemde artış yapıldı. Peki, Mazot ve gübre desteği ne kadar oldu? İşte 2023 tarım destekleri miktarı…

tarım işletmeleri kiraya veriyor Haberi

tarım işletmeleri kiraya veriyor
İlan şöyle;


TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ATATÜRK, HATAY, KARAKÖY, SAKARYA VE TAHİROVA TARIM İŞLETMELERİ UZUN SÜRELİ OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR


1- Tarım isletmeleri Genel Müdürlüğü'ne (TİGEM) bağlı Atatürk (Yalova), Hatay (Hatay), Karaköy (Samsun), Sakarya (Sakarya) ve Tahirova (Balıkesir) Tarım isletmeleri, Yüksek Planlama Kurulu'nun 12.07,2010 tarih ve ,2010/7-18 Sayılı, 14/03/2012 tarih ve 2012/7-3 Sayılı Kararları doğrultusunda, 7İGEM Ana Statüsünde belirti¬len tarımsal amaç ve faaliyet konuları içerisinde kalmak şartıyla üretim yapmak, konuyla ilgili tesisler kurmak ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmak üzere uygun görülecek proje esasları dahilinde ve yapılacak kiralama ihalesi sonucunda gerçek veya tüzel kişilere kiraya verilecektir.


Kiralama işlemi için yapılacak ihaleye iştirak etmek isteyen isteklilerin 31/07/2012 günü saat 17.00'e kadar pro¬jelerini ve ön yeterlilik için istenilen diğer belgeleri Tarım işletmeleri Genel Müdürlüğüne vermeleri...