24 / 07 / 2024

Tarsus Belediyesi Çok Amaçlı İş Merkezi

Tarsus Belediyesi Çok Amaçlı İş Merkezi

Tarsus Belediyesi Çok Amaçlı İş Merkezi' nin temeli törenle dualar eşliğinde atıldı. Altaylılar mahallesinde bulunan iş merkezinin temel törenine Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, katıldı...

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Tarsus'ta mevzuata aykırı yapı yıkıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından park alanlarında daha önceden mevzuata aykırı olarak inşa edilen yapılar yıkıldı.

İzmir’de yıkılan Ada ve Göl gazinolarına Valilik'ten inceleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda gazinonun yıkımını gerçekleştirdi. Çevre Bakanlığı’ndan izin alınmadan yıkıldığını tespit eden İzmir Valiliği yıkımlarla ilgili ön inceleme başlattı.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kayseri'ye Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Tarsus Belediyesi Çok Amaçlı İş Merkezi Haberi

Tarsus Belediyesi Çok Amaçlı İş Merkezi

Tarsus Belediyesi Çok Amaçlı İş Merkezi'nin temeli törenle dualar eşliğinde atıldı. Altaylılar mahallesinde bulunan iş merkezinin temel törenine Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Sarı, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, Tarsus TURKAV Başkanı Hasan Sarı, belediye başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar, mahalle sakinleri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. 


Temel atma töreninde konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Altaylılar mahallesinin Tarsus'un en gözde yerleşim yerlerinden birisi haline geldiğini söyledi. 


Başkan Kocamaz: "Yıl 1994 4 Nisan'da görevi devralmışız 16 Ocak'ta hemen yanı başımızda ki burası o zaman çok bakir bomboş bir alan burada Ülküköy Kooperatifin...