15 / 05 / 2024

tavan fiyat uygulaması nedir

tavan fiyat uygulaması nedir

Bugün akaryakıt sektörünün dağıtım ve bayii dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda akaryakıtta tavan fiyat uygulamasının yeniden gündeme gelebileceği konuşuldu. Peki, Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması nedir? İşte tüm detaylar...

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

Yüzde 25 kira artışı kalkarsa zam oranı ne kadar olacak? Kira kontratı yüzde 70.9 oranıyla yenilenebilir! 

Konut kiralarında yüzde 25'lik tavan zam uygulaması, 2 Temmuz tarihinde sona eriyor. Peki yüzde 25 kira artışı kalkarsa zam oranı ne kadar olacak? İşte o son dakika hesabı...

Dizel, benzin ve LPG olarak satılan akaryakıtta tek fiyat dönemi geliyor! Fark kaldırılacak...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), dizel ve benzin olarak satılan akaryakıt için tek fiyat uygulamasına geçmeye hazırlanıyor.

Bakan Bolat'tan fahiş fiyat ve stokçuluk açıklaması: Cezalar katmerli şekilde artırılacak!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat uygulaması ile stokçuluk yapan kişilere ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat cezaların katmerli şekilde artırılacağını söyledi.

Akaryakıtta devrim gibi gelişme!  Zamlara karşı tavan fiyat uygulaması!

Fransa'da benzin fiyatlarının bazı bölgelerde 2 Euro'yu geçmesinin ardından gelen tepkiler nedeniyle TotalEnergies, ülkede 1,99 Euro'luk akaryakıt tavan fiyatlarına 2024 yılında da devam edeceklerini duyurdu.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatında tavan fiyat artıyor! 

Milyonlarca işçi, memur, emeklinin iki yıllık zam oranı netleşti. Ocak ayı itibariyle kıdem tazminatı tavan fiyatı yükseliyor. Peki güncel kıdem tazminatı ne kadar olacak?

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları

Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması ile inşaat demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2023 demir fiyatları.

Dolar uçtu demir fiyatları coştu! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 23 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Dolar kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası uçuşa geçti. Doların 25 TL'ye yükselmesi ile demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 23 Haziran 2023 dmeir fiyat listesi. 

Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 1 ton demirin fiyatı 19 bin 100 TL oldu!  İşte güncel demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyeye ulaşması ile demir fiyatları resmen tavan yaptı. 1 ton demirin fiyatı 19 bin 100 TL oldu. İşte güncel demir fiyat listesi...

tavan fiyat uygulaması nedir Haberi

tavan fiyat uygulaması nedir

Rusya Ukrayna arasındaki savaş akaryakıt fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Brent petrolün yükselişi benzin ve mazota zam olarak yansıdı. Akaryakıta peş peşe gelen zamlar gündemden düşmezken akaryakıt sektör temsilcileri biraraya geldi. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, üst üste zamlanan akaryakıt fiyatları ile dağıtıcı ve bayiler arasındaki marj bölüşümü sorununa ilişkin çok önemli bir açıklama yaptı. Başkan Mustafa Yılmaz, "Petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen satış fiyatlarında makul olmayan kâr artışları tespit etmeleri halinde tavan fiyat uygulaması yeniden gündeme gelebilir" dedi. 

Peki, Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması nedir? Tavan fiyat uygulaması ne anlama geliyor? İşte tüm detaylar... 

Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması nedir? 

Daha önce uygulamada olan, 2021 Mayıs ayında kaldırılan akaryakıtta tavan fiyat uygulaması, akaryakıt fiyatlarında haksız artış yapılmasının önüne geçiyor. 

Tavan fiyat uygulaması kapsamında...