16 / 05 / 2024

Tavşancıl Huzurevi yeniden açıldı

Tavşancıl Huzurevi yeniden açıldı

İMES Organize Sanayi Bölgesi tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi, yeniden hizmete açıldı. Programa katılan Vali Güzeloğlu katkılarından dolayı Süheyl Erboz’a teşekkür etti.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

İnşaatların yarım kalmaması için düğmeye basıldı! Sigortalı dönüşüm dönemi başlıyor!

Sağlıklı bir dönüşüm için, yüzbinlerce konutun yıkılıp yeniden inşa edilmesi sürecinde tamamlama sigortasının devreye girmesi büyük öneme sahip. İnşaat sektöründe yeni bir uygulama için düğmeye basılıyor. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), halka açılarak kentsel dönüşüm projelerine odaklanmayı

Renault Broadway 22 yıl sonra yeniden Türkiye'de; 2023 model Broadway fiyatıyla da çok konuşulacak!

Bir döneme damga vurmuş efsane otomobil Renault Broadway bir diğer adıyla da Renault 9 yeniden yollara çıkmaya hazırlanıyor. İşte otomobil piyasasında büyük bir sürpriz yaratan gelişmenin tüm detayları...

Depreme dayanıklılıkta zemin seçimi kritik derecede önemli! Uzmanlar bir bir sıraladı: Dayanıklı bina nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli depremler  yapı dayanıklılığını yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklılıkta zemin seçimi kritik derecede önemli! Uzmanlar bir bir sıraladı: Dayanıklı bina nasıl olmalı?

Validen son dakika duyurusu! O ilçe tamamen yıkılıp yeniden yapılacak!

Yaşanan büyük deprem felaketinde büyük yıkım yaşayan 10 ilden biri olan Gaziantep’te bir ilçenin kalan yapıları da dahil yüzde yüzü yıkılarak yeniden inşa edileceği bildirildi.

Sosyal medyada borsa şikayetleriyle yıkılıyor! İşte borsa yatırımcısının talepleri!

Borsada yaşananlarla ilgili sosyal medya adeta yıkılıyor. Son olarak 1999 yılında yaşanan Gölcük merkezli büyük Marmara depreminin ardından kapanan Borsa İstanbul’da, 24 yıl sonra yeniden işlemler durdurulurken, yatırımcıdan 10 milyar TL’lik yeni kaynak sağlayacağı iddiasıyla beş talep geldi.

ÖTV indirimi engelli araç fiyatları yeniden belirlendi! İşte detaylar...

ÖTV muafiyeti limiti, ÖTV indirimi engelli araç fiyatları ve limiti 2022 yılı itibariyle yeniden düzenlendi. Araç limiti kapsamında 450 bin 500 TL'ye kadar araçları alabilecek olan engelli vatandaşlar, markalar tarafından belirlenen modelleri engelli ÖTV indirimi kapsamında alabilecek. İşte tüm deta

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Kripto para dolandırıcılığında en çok bilinen 5 hikaye!

Thodex adlı kripto para borsasının vurgunu, tüm dünyadaki kripto dolandırıcılığını yeniden gündeme taşıdı. Bu dolandırıcılık akıllara saadet zinciri olaylarını ve diğer kripto para dolandırıcılıklarını getirdi. İşte en çok bilinen ve en büyük 5 hikaye...

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

AKM'nin yıkılıp yeniden yapılması 1.3 milyon TL'ye mal olacak!

Cumhuriyet dönemi mimarisinin simge yapılarından olan İstanbul Beyoğlu’ndaki Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) yıkılıp yeniden yapılmasının faturası ortaya çıktı. Yapılan son ihaleyle birlikte AKM'nin yıkılıp yeniden yapılmasının faturası, 1 milyar 262 milyon 959 bin 280 TL oldu.

Tavşancıl Huzurevi yeniden açıldı Haberi

Tavşancıl Huzurevi yeniden açıldı

İMES OSB tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi yeniden hizmete açıldı. Açılış törenine törenine; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Sarı, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, Dilovası Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, İMES Organize Sanayi Bölgesi Başkan vekili İrfan Küçükay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve davetliler katıldı.


“30 BÜYÜĞÜMÜZ BİZE EMANET”

Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde buraya yaptığım ziyaret sonrasında buranın yenilenmesi ve güzel yaşanılabilir standarda dönüştürülmesi gerektiği düşünülürken Süheyl Bey ve arkadaşları bu sorumluluğu üstlendiler. Şüphesiz yasal olarak değil ama vicdani olarak böylesi bir katkıları da bizim için çok değerli oldu. İçerideki 30 büyüğümüz ve yaşlımız...