25 / 05 / 2024

tekerlekli ev hakkında bilgi

tekerlekli ev hakkında bilgi

Canınızın istediği yere götürebileceğiniz bir eviniz olsun ister miydiniz? Sizi bilmiyoruz ama ABD'nin California kentinde yaşayan mimar Amy Shock tam da böyle bir eve sahip oldu.

Kira sözleşmesi hakkında bilmeniz gerekenler! Kiracı boşanması durumunda kira sözleşmesi nasıl işler?

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar her geçen gün artarken, kiracıların da bazı durumlar karşısında yasal uygulamalar ile karşı karşıya kalmaları taraflar arasında sorunların oluşmasına neden oluyor. Buna göre eğer kiracı boşanırsa kira sözleşmesi hakkında ev sahibi ne yapmalıdır?

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! İşte tahliye taahhütnamesi hakkında tüm bilinmesi gerekenler!

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları hız kesmeden sürerken pek çok kişi de tahliye taahhütnamesi ile ilgili detayları merak ediyor. İşte tahliye taahhütnamesi hakkında tüm bilinmesi gerekenler...

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Ev satışında tapu devri nasıl yapılır?

Taşınmaz malların el değiştirmesi işlemine tapu devri deniyor. Bu durum, alıcı ve satıcı arasında olabileceği gibi aileden miras kalması ya da benzeri sebeplerle de gerçekleşebiliyor. Peki, ev satışında tapu devri nasıl yapılır? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Ev satışında tapu devri nasıl olur?

Taşınmaz mülklerin el değiştirmesi işlemine tapu devri deniyor. Peki, ev satışında tapu devri nasıl olur? Tapu devir işlemlerinde gerekli belgeler nelerdir? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Trump'ın bankacısı hakkında 'ev satın alma' soruşturması!

Alman bankası Deutsche Bank, ABD Başkanı Donald Trump ile damadı Jared Kushner’in uzun zamandır özel bankacıları olan Rosemary Vrablic hakkında soruşturma başlattı. Vrablic’in, Kushner’in ortağı olduğu bir emlak yatırımı şirketinden niçin ev aldığı incelenecek.

5 soruda konut kredisi hakkında bilinmesi gerekenler!

Kenarda birikmiş parası olmayan ancak ev almak isteyen vatandaşların sıkça konut kredisini tercih ediyor. İşte 5 soruda konut kredisi hakkında bilinmesi gerekenler...

Aydın'da sahte tapuyla ev satan kişi hakkında soruşturma başlatıldı!

Aydın’da maket üzerinden konut satarak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan B.D’nin evrakta sahtecilik suçundan da hakkında soruşturma başlatıldı. B.D'nin sahte tapu üzerinden bir inşaatın çalışmalarına başladığı iddia edildi.

Ev satışında neler gerekli?

Gayrimenkul mülkiyet hakkını bir başkasına devretmek ya da bir başkasının malının mülkiyet hakkını almak isteyen kimselerin bu işlemi tapu dairesinde yapmaları gerekiyor. Peki, ev satışında neler gerekli?

Kiracı hakkında icra takibi nasıl yapılır?

Kiracı kira parasını veya apartman aidat borcunu ödemediği zaman, ev sahibi bu konu hakkında bir icra takibinde bulunuyor. Peki, kiracı hakkında icra takibi nasıl yapılır?

İhlas Ev Aletleri fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı.

Türk Borçlar Kanununun Yürürlüğü ve Uygulama Şekli Hakkında Kanun!

6101 sayılı Türk Borçlar Kanununun Yürürlüğü ve Uygulama Şekli Hakkında Kanun, 4 Şubat 2011 Cuma günü 27836 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kanun kapsamında yer alan hükümler...

tekerlekli ev hakkında bilgi Haberi

tekerlekli ev hakkında bilgi

Canınızın istediği yere götürebileceğiniz bir eviniz olsun ister miydiniz? Sizi bilmiyoruz ama ABD'nin California kentinde yaşayan mimar Amy Shock tam da böyle bir eve sahip oldu. Hem de son derece lüks ve göz kamaştıran bir ev. İşte bir zamanlar döküntü halde bulunan bir karavandan Amy Shock'un kendi emeği ve parasıyla yaptığı o hareketli ev.


Amy Shock'un 1964 model bir karavandan dönüştürdüğü güzel evinin hikayesi o kelimenin tam anlamıyla "yıkıntı" halindeki aracı satın almasıyla başladı.


56 yaşındaki Amy Shock, 5200 dolar ödeyip bu eski karavanı satın aldı. Bundan sonra da 180 bin dolar harcayıp bugünkü görünümüne kavuşturdu. Bu rakam onun beklediğinden biraz yüksek olsa da Shock sonuçtan son derece memnun.


Amy Shock'un evinin yaşam alanları güneşin zararlı ışınlarından koruyan camlarla kaplı. Bunun yanı...