04 / 05 / 2024

Tekfen ön talepleri

Tekfen ön talepleri

Geçen hafta geçekleştirilen Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2014’de yeni projesini tanıtan ve büyük ilgiyle karşılanan Tekfen Emlak Geliştirme, yeni projesi için ön talep toplanmaya da başladı.

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

Küçük, konforlu ve pratik Seat İbiza'ya uygun imkanlarla sahip olun! İbiza'ya Nisan ayında zam geldi mi?

İyiliğe ve pratikliğe, viraj alma dinamiklerinden daha fazla önem veriyorsanız, bu sizin için en küçük araba olacaktır.  Çoğu küçük araç alıcısının talepleri göz önüne alındığında, SEAT sizin istediğiniz araba olacak.

Binlerce çalışanı yakından ilgilendiriyor! Yüzde 45+15 zam masada

Kamuda çalışan 700 bin kişinin 2 yıllık zam oranının netleşeceği toplu iş sözleşmesi görüşmeleri gelecek hafta Çarşamba günü yeniden masada olacak. Geçtiğimiz ay Türk-İş ile Hak-İş kanadının talepleri ilk kez duyurulmuştu. İşte tüm detaylar...

Sosyal medyada borsa şikayetleriyle yıkılıyor! İşte borsa yatırımcısının talepleri!

Borsada yaşananlarla ilgili sosyal medya adeta yıkılıyor. Son olarak 1999 yılında yaşanan Gölcük merkezli büyük Marmara depreminin ardından kapanan Borsa İstanbul’da, 24 yıl sonra yeniden işlemler durdurulurken, yatırımcıdan 10 milyar TL’lik yeni kaynak sağlayacağı iddiasıyla beş talep geldi.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Emeklilerin promosyonda bir talebi var! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti ve Akbank'a seslendiler

Emekli vatandaşlar, bankalar arasında kıyasıya devam eden promosyon yarışından memnun. Fakat emekli vatandaşların konuyla ilgili bir talebi var. İşte Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti ve Akbank'a seslenen emekli vatandaşların talepleri.

Milyonlarca emekli için harekete geçildi! Zamlara eklenecek

Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın hükümet tarafından gündeme alınması isteniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın gündeme aldığı 3600 ek gösterge konusu gündemdeyken, emeklilikte yaşa takılanların talepleri görüşülecek.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Ege Yapı Urla Kekliktepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Ege Yapı imzalı Urla Kekliktepe projesinin ön talepleri alınmaya başladı. Yatırımcılarına özlenen müstakil ev yaşantısını sunmayı amaçlayan Ege Yapı'nın, Urla Kekliktepe projesinin tüm detayları belli oldu. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Hatay Kırıkhan'ın gündemi arazi toplulaştırması!

Hatay Kırıkhan'da arazi toplulaştırma toplantısı düzenlendi. Toplantıda ''Hatay Kırıkhan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi” hakkında vatandaşların talepleri dinlendi.

Tekfen İnşaat Kazakistan’da 185 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat’ın Kazakistan’da faaliyet gösteren iştiraki GATE İnşaat,  Tengiz Sahası’nda yapımı süren “Gelecek Gelişim Projesi” (Future Growth Project) kapsamında bulunan 185 milyon dolarlık boru hattı projesinin ihalesini kazandı.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Tekfen ön talepleri Haberi

Tekfen ön talepleri

İstanbul’un son dönemde en gözde yatırım bölgeleri arasında yer alan Esenyurt’ta hayata geçirilen proje, ana arterlere ve toplu ulaşım araçlarına olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği yolun üzerinde üçüncü havalimanına ve üçüncü köprü bağlantılarına oldukça yakın bir noktada yer alan proje, merkezi bir konumda bulunuyor.


Lokasyonunun yanı sıra sunacağı yaşam standardı, fonksiyonellik, kalite ve sosyal olanaklarla fark yaratacak olan proje, “hayatının evine” sahip olmak isteyenlerin kendilerini farklı ve özel hissetmelerini sağlayacak.


1.424 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı proje, sosyal imkanları ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Projede 70 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen daire seçenekleri bulunuyor.


Projeye ön talepte bulunmak isteyenler www.tekfenemlak.com web adresinden veya 0212 3593700 numaralı telefondan  taleplerini  ileterek, öncelikli satın alma...