19 / 05 / 2024

Tekin Ağırman özgeçmiş

Tekin Ağırman özgeçmiş

CHP Tuzla Eski İlçe Başkanı Mimar M. Tekin Ağırman vefat etti. Peki, Tekin Ağırman kimdir? Tekin Ağırman hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Tekin Ağırman..

Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor! İmar para cezası vatandaşa iade edilir mi?

Türkiye'de yapı ruhsatı olmadan veya yapı ruhsatı olup ruhsata aykırı yapı yapılması eylemi çok fazla görülürken pek çok kişi de imar para cezasının iade edilip edilmeyeceği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki imar para cezası vatandaşa iade edilir mi?

Volkswagen Taigo 2024 fiyat listesi: Volkswagen Taigo fiyatı ne kadar? Volkswagen Taigo Mayıs 2024 kaç TL?

Volkswagen'in ilk SUV Coupé modeli Taigo'nun Mayıs fiyat listesi açıklandı. Gelişmiş teknolojik özellikleriyle de bir SUV'dan beklenenleri fazlasıyla sunan Volkswagen Taigo'nun fiyatı merak ediliyor. Peki Volkswagen Taigo fiyatı ne kadar? Volkswagen Taigo Mayıs 2024 kaç TL?

Volkswagen Tiguan fiyat listesi belli oldu! Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı

Avrupa’nın en çok satılan SUV’u ve Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli olan Tiguan Mayıs 2024 fiyat listesini duyurdu. Peki Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı ne kadar?

Konut sektöründe temelden alım satım trendi giderek zayıflıyor!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman yaptığı açıklamada geçmişte temelden alım ve satımın sıklıkla tercih edildiğini fakat şimdi hem müteahhitlerin hem de vatandaşların söz konusu bu yönteme mesafeli yaklaştığını dile getirdi.

TÜİK açıkladı: Geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'si hala bir ev sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kuşaklararası dezavantaj aktarımını araştırdı ve geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'sinin hala bir ev sahibi olamadığı ortaya çıktı.

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

24 Kasım’da öğretmenlere ikramiye verilecek mi? Bakan Tekin resmen açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Tekin, ayrıca muhalefetin "24 Kasım tarihinde öğretmenlere ikramiye verilsin" çağrısına cevap verdi.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı!

Son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Okulların açılması ile birlikte gözler şimdi de özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine çevrildi. Peki özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konu ile ilgili açıklamalarda bul

SON DAKİKA DEPREMLER! 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan  depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte son dakika depremler...

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 26 Ağustos 2023 güncel depremler!

26 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 26 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Tekin Ağırman özgeçmiş Haberi

Tekin Ağırman özgeçmiş

Tekin Ağırman kimdir?

Tekin Ağırman, 06 Şubat 1969 doğumlu. CHP Tuzla Eski İlçe Başkanı olan Tekin Ağırman, mimardır. Tekin Ağırman, Mimar Sinan Üniversitesi mezunudur.


Tekin Ağırman, Türk sanat müziği sanatçısı Özlem Ağırman'ın da eşidir.


Özlem Ağırman..

"Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Mezunu olan sanatçı Ortaokul yıllarında Türk Sanat Müziği’nin değerli isimleri Melahat Pars, Semahat Özdenses, Necdet Tokatlıoğlu ve Afitap Karacan’dan özel şan ve nazariyat dersleri aldı.


Öz&Tek Ağırman Mimarlık

1999 yılında Tuzla ilçesinde hizmet vermeye başlamıştır.  Gerek yatırımcı,gerekse işlevleri açısından üst düzeyde deneyimi olan ve buna bağlı olarak danışmalık hizmetleri veren şirket; 


Tasarım ve geliştirme yeteneklerini inşaat taahhütleriyle bütünleştirip deneyimli kadrosuyla, projeyi konsept aşamasından teslimine kadar kontrol altında yürütüp, kaliteli,güvenilir,  hizmet vermeyi prensip edinmiştir.


Müşterilerin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik fonksiyonel ve...