23 / 07 / 2024

tekirdağ gıda yatırımı hibe desteği

tekirdağ gıda yatırımı hibe desteği

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programının 8. etabı kapsamında Tekirdağ' dan başvuru yapan 12 yatırımcı hibe desteğinden yararlanmaya hak kazandı...

Türkiye’de evini, arabasını satanlar Avrupa’da yatırım peşine düştü!

Tüm dünyada yükselişe geçen Golden Visa başvurularında Türkiye’de 10 kat artış yaşandı. Türkiye’de evini, arabasını satanlar Avrupa’da yatırım peşine düştü.

Uzmanından elinde avucunda dolar olanlara uyarı: Dolardan yatırım aracı olmaz!

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan döviz kurları yönünü yukarı çevirirken, uzmanından elinde avucunda dolar olanla için kötü haber geldi. 

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Her gün 2 temettü hissesiyle yatırım formülü…

Borsa da yatırım yapan birçok kişinin tercihi olan temettü hisseleriyle küçük miktarlarla geliri katlamanın mümkün olduğunu söyleyen Değer Yatırımcılığı bunun yöntemini açıkladı. “Dolardan uzak durun” dedi.

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Kripto paralara nasıl yatırım yapılır? Kısa vadede mi, uzun vadede mi kazandırıyor? İşte doğru yatırımın püf noktaları!

Bybit, son yılların en gözde yatırım araçlarından kripto paralara ilişkin yatırımcıları bilgilendirici açıklamalarda bulundu. İşte kripto paralara doğru yatırım yapmanın kuralları, detayları haberimizde…

tekirdağ gıda yatırımı hibe desteği Haberi

tekirdağ gıda yatırımı hibe desteği


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programının 8. etabı kapsamında Tekirdağ'dan başvuru yapan 12 yatırımcı hibe desteğinden yararlanmaya hak kazandı.


Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen program kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan 12 projeye toplam 3 milyon 322 bin Tl hibe desteği sağlanacağı açıklandı.


Yatırımcıların hibe sözleşmesi süreciyle ilgili bilgilendirildiği toplantıya katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Cevdet Soyak, yatırımların Tekirdağ tarımına katkı sağlayacağını, benzer yatırımların artarak süreceğini, bundan sonraki süreçte yatırımcılarla birlikte çalışarak projeleri gerçekleştireceklerini belirtti.



Beyaz...