25 / 05 / 2024

Tektekçi çeşme açılış

Tektekçi çeşme açılış

Tektekçi’nin merakla beklenen, Port Alaçatı’daki 600 kişilik mekanı da 6 Haziran’da açılıyor. Tektekçi eğlencesini deniz kenarına taşıyacak, uçarı ve Egeli tarzıyla bağımlılık yaratacak bu adres, Tektekçi’nin Ege çıkarmasının en iddialı noktasını oluşturu

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Türk-İş Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı! Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verileri açıklandı. Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı.

Kadastro çapı nedir? Kadastro çapı ne işe yarar? Nasıl alınır?

Parsel konularında öne çıkan kadastro çapı çok nadir olarak bilinmektedir. Gayrimenkul alanında önemli bir terim olan kadastro çapının ne demek olduğu merak edilmektedir. Peki kadastro çapı nedir, ne işe yarar ve örneği nasıl alınır? İşte kadastro çapı ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Hibe olarak üreticiye verilen yağlık ayçiçeği tohumları toprağa ekildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında Yozgatlı çiftçiler 19 bin 660 kilogram ağırlığında yağlık ayçiçeği tohumuna kavuştu. Tohumlar toprak ile buluşmaya başladı. 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da iki arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 29 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı

BİSAM'ın açıklamasını yaptığı Nisan ayı için açlık ve yoksulluk sınırı bilgilerine göre; Türkiye’de sağlıklı ve dengeli beslenmenin bedeli günlük olarak 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL'ye erişti. Yoksulluk sınırı ise 33 bin 948 TL olarak kayıtlara geçti.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

Çiftçiler hemen bakın! Ayçiçeği alım fiyatı resmen açıklandı! Ayçiçek fiyatı kaç lira? 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ayçiçeği alım fiyatına ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu ve ayçiçeği alım fiyatının belirlendiğini duyurdu. Peki ayçiçek fiyatı son dakika ne kadar oldu? Hangi borsada ayçiçek bugün kaç lirada satılıyor? İşte ayçiçek 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tektekçi çeşme açılış Haberi

Tektekçi çeşme açılış


Ege aşkıyla iki ay önce İzmir’de (Alsancak) yepyeni bir mekan açan Tektekçi, çiçeği burnunda bu adresinden sonra şimdi de Çeşme’yi fethediyor. Alaçatı’nın limon ağaçlarıyla süslü asi çılgını Tektekçi Alaçatı ve plaj partileriyle yazın vazgeçilmezi olmaya aday yeni adres Tektekçi Ramo Beach, kapılarını açtı. Çeşme’nin Altınkum mevkiinde yeniden açılacak efsanevi plaj Fly Inn’de yer alacak Tektekçi Noktaları da 14 Haziran’dan itibaren eğlence düşkünü Tektekçi severlerle buluşuyor. Tektekçi’nin merakla beklenen, Port Alaçatı’daki 600 kişilik mekanı da 6 Haziran’da açılıyor. Tektekçi eğlencesini deniz kenarına taşıyacak, uçarı ve Egeli tarzıyla bağımlılık yaratacak bu adres, Tektekçi’nin Ege çıkarmasının en iddialı noktasını oluşturuyor.


Milliyet...