06 / 05 / 2024

Tepebaşında akıllı dönüşüm

Tepebaşında akıllı dönüşüm

Yaşam Köyü projesi ile ilgili alınan hibe dâhilinde gerçekleştirilen projenin anket uygulaması ve detaylı anlatımı, Yaşam Köyü'nde düzenlenen toplantıda gerçekleşti.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak! Bu mahallelere müjde geldi: Akıllı dönüşüm başlıyor!

CHP'nin adayı, İBB iştiraki Şehir Hatları A.Ş'nin Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediye Başkanı oldu. Dedetaş, ilçedeki planlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını tek tek anlattı. İşte o açıklamalar..

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakın zirvede hangi ilçe var!

Büyük Marmara depremi adım adım yaklaşırken son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında da kentsel dönüşüm yer alıyor. İşte İstanbul'da hayata geçirilen dönüşüm projeleri...

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Energyfi kripto para borsasında yeşil dönüşümü başlattı!

Kripto paraların çevreye verdiği zararlara yönelik tartışmalar gittikçe büyüyor. Energyfi platformu İletişim Direktörü Tim Jenkins, kripto paralara ilişkin yeşil dönüşümü başlattıklarını dile getirdi. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Tepebaşında akıllı dönüşüm Haberi

Tepebaşında akıllı dönüşüm

Yaşam Köyü projesi ile ilgili alınan hibe dâhilinde gerçekleştirilen projenin anket uygulaması ve detaylı anlatımı, Yaşam Köyü'nde düzenlenen toplantıda gerçekleşti.  Toplantıya, projenin Türkiye ortaklarından olan Anadolu Üniversitesi' nden Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Ertuğrul Yörükoğullan ve beraberindeki 3 öğretim üyesi ile Ifepebaşı Belediyesi Sağlık işleri Müdürü Mehtap Yıldız da katıldı. Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü'nde görevli sağlık personeline proje anlatılarak bilgi verildi. Belediye personelinin ve vatandaşların projeye katılımları ile konuya hakim olmalarının amaçlandığı toplantı sonunda düzenlenen anket ile proje hakkındaki görüşler...