04 / 05 / 2024

Timsah Arenanın zemini mi yenilenecek

Timsah Arenanın zemini mi yenilenecek

Bursaspor, Fenerbahçe ile oynayacakları dev maç öncesi Timsah Arena'daki zemin problemini çözdü. Kritik Fenerbahçe mücadelesi öncesi bozuk zemin için yenileme işlemi yapılırken, stadyumdaki diğer çalışmalar da hummalı şekilde devam ediyor.

Zemini sağlam bölgelerdeki konutlara talep patlaması!

Türkiye'de 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinden sonra zemini sağlam bölgelere talep arttı. Özellikle deprem uzmanlarının açıklamaları doğrultusunda bazı bölgeler yeni konut alacakların tercihlerini değiştiriyor.

İstanbul minimum 7.2 şiddetinde sallanacak! Uzman isim korkuttu: Avrupa Yakası'nın zemini mi daha kritik Anadolu'nun mu?

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte ayrıntılar... 

Yaşadığınız evin kapı numarasını girip evinizin zeminini öğrenin!

İstanbul İli Jeoloji Haritası, toprakların depremlere dayanıklılığı hakkında bilgi vermektedir. "Evimin zemini sağlam mı?" "Binam güvenilir mi?" ya da "İstanbul`da zemini sağlam yerler neresi?" gibi sorularınızın yanıtını alabilirsiniz.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Şehitkamil'de beton dökümü sırasında inşaatın zemini çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

Fatih'te metruk binanın kat zemini çöktü!

Fatih'te metruk binanın kat zemini çöktü. Olay sonucunda dışarı çıkamayan temizlik görevlisini itfaiye ekipleri kurtardı.

Aydın'da evin zemini çöktü: 3'ü ağır 10 yaralı! 

Aydın'ın Köşk ilçesi Akçaköy Mahallesi'nde bir evde çökme meydana geldi. Düğünden sonra gelin ve damat ile davetlilerin geldiği evin salon kısmında yaşanan çökme sırasında, 10 davetli yaralandı...

Haluk Akbay: Adapazarı’nın zemini bozuk!

Elazığ depreminden sonra Sakarya’da acil olarak tedbirlerin alınmasını isteyen CHP Adapazarı belediye meclis üyesi Haluk Akbay, Adapazarı’nın zeminin bozuk olması nedeniyle Adapazarı’na imarın verilmemesi gerektiğini söyledi.

Eskişehir Çarşı'nın zemini için risk uyarısı!

Eskişehir'de çarşı bölgesinin zemininin yumuşak zemin olduğunu söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Didar Duygu Altuntaş, “Çarşı bölgesinin zemini ciddi riskli. Sıvılaşma riski yüksek. Zemin yumuşak olduğu için tehlikeli” dedi.

Malatya’nın deprem eylem planı masaya yatırıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı ilk toplantısı Malatya’nın deprem eylem planı, riskli ve zemini kötü binalar, çözüm yolları ve deprem anında toplanma alanları masaya yatırıldı.

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Malezya'da apartmanın zemini kaydı! Bina tahliye edildi!

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki bir apartmanın zemininde toprak kayması oluştu. Olay sonucunda 65 apartman sakini tahliye edildi.

Fatih'te 3 katlı binanın tabanı çöktü!

Fatih’te 3 katlı binanın giriş katında bulunan 5 kişinin yaşadığı dairenin zemini çöktü. Olay sonucunda 1’i çocuk 5 kişi yaralanırken bina çökme tehlikesine karşı boşaltılıp mühürlendi.

Timsah Arenanın zemini mi yenilenecek Haberi

Timsah Arenanın zemini mi yenilenecek

Bursaspor’un yeni evi Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda (Timsah Arena) zeminle ilgili sorunlar çözüldü. Kritik Fenerbahçe mücadelesi öncesi bozuk zemin için yenileme işlemi yapılırken, stadyumdaki diğer çalışmalar da hummalı şekilde devam ediyor.


Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında kritik Bursaspor - Fenerbahçe karşılaşmasına ev sahipliği yapacak olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda daha önce oynanan karşılaşmalarda zeminle ilgili eleştiriler yapılmıştı. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun da dile getirdiği bu sorunla ilgili Fenerbahçe karşılaşması öncesi gerekli adımlar atıldı.


"FENERBAHÇE MAÇINA HAZIRIZ"


Özellikle kale önlerinde yer alan bozuk zemin için yenileme işlemleri yapılırken, zeminin Fenerbahçe karşılaşmasına hazır hale getirildiği bildirildi. Bursaspor Kulübü’nün çim uzmanı Muhittin İpek, "Açılış, bir ayda üst üste 4 maçın oynanması ve hava şartları zemini etkiledi. Biz de daha alışık değildik. Fenerbahçe maçı...