05 / 05 / 2024

TOKİ Anadoluda atağa geçti

TOKİ Anadoluda atağa geçti

Başvuruların 26 Ekim-13 Kasım tarihleri arasında kabul edileceğini aktaran Turan, alt gelir grubu kapsamındaki konutlardan emekliler için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldığını belirtti.

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın bugün atağa geçti. Fiyatlar bir anda fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altın atağa geçti! 9 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

9 Ağustos Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları atağa geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç lira oldu? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları atağa geçti! Gram altın fırladı! Çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün atağa geçti Gram altın fırladı. Altın fiyatları bugün en kadar oldu? Çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Atağa geçen doların fırlayacağı tarih belli oldu! O gün ekranlar patlayacak, dövizciler dolup taşacak

Dün kapanışını 20,45 TL'den yapan dolar kuru bugün yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? soruları gündemde yer alıyor. Bununla birlikte doların ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Atağa geçen doların fırlayacağı geçeceği tarih belli oldu!

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

ŞOK Market indirimde atağa geçti! Yüzde 30'a varan indirimi duyurdu! Dört gözle beklenen o ürün 21 TL'ye çakıldı!

ŞOK Market 25 Ocak Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market indirimde atağa geçti! Yüzde 30'a varan indirimi duyurdu! Dört gözle beklenen o ürün 21 TL'ye çakıldı. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatları Japonya kararı ile atağa geçti! Gram altın ve çeyrek altın uçtu gidiyor! Görmeyen duymayan kalmasın!

Son dakika altın fiyatları bugün açıklanan Japonya Merkez Bankası (BOJ) kararı ile atağa geçti. Gram altın ve çeyrek altın uçtu gidiyor. Yatırımcılar dikkat, görmeyen duymayan kalmasın...

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenlerin odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün atağa geçerek yükselirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, kırmızı kodla uyardı.

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Son günlerde değer kaybeden gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. 13 TL seviyesinin altına gerileyen gümnüş fiyatları yükseliyor. Gümüş yatıırmcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü...

Dolar yeniden atağa kalktı! Analistler doların 7 gün sonra atacağı golü şimdi yazdı

Dolar fiyatlarında yeniden yükseliş meydana geldi. Analistler de doların atağa kalmasının ardından 7 gün sonra geleceği seviye hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gümüş fiyatları atağa geçti! Gümüş fiyatlarında son durum 18 Mayıs 2022

Gümüş fiyatları bugün atağa geçti. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş gram fiyatı ne kadar? İşte gümüş fiyatlarında son durum 18 mayıs 2022...

TOKİ Anadoluda atağa geçti Haberi

TOKİ Anadoluda atağa geçti

TOKİ'nin kuruluş amacının, konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşların konut sahibi yapılması olduğuna dikkati çeken Turan, şunları kaydetti: "Halkımızın konut ihtiyacına kalıcı çözümler üretmek için yürüttüğümüz çalışmalarda büyük bir hamle ile Anadolu'nun birçok kentinde, alt ve orta gelir gruplarına dönük, binlerce konutluk yeni yeni yerleşim alanlarını projelendiriyoruz. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan 2+1 niteliğindeki 305 konutun taksit ödemeleri 250 liradan başlıyor. Konutlar yüzde 12-20 peşinat ve 180-240 ay vade seçenekleri ile satılacak. Toplu konut uygulaması çerçevesinde satışa sunulan 3+1 niteliğindeki 778 konutun taksit ödemeleri 557 liradan başlıyor. Konutlar, yüzde 10-15-25 peşinat ve 120-144-180 ay vade seçenekleri ile satılacak." Konut sahibi olmayanlar başvurabilecek Açıklamada, alt gelir grubu çerçevesinde konut almak isteyenlerde aranacak şartlara ilişkin şu bilgiler yer aldı: "TOKİ'den...