30 / 04 / 2024

TOKİ iştiraki

TOKİ iştiraki

İstanbul 10. İdare Mahkemesi, Şişli'deki eski Likör Fabrikası arazisi ile ilgili nazım imar planı değişikliğine ilişkin "yürütmeyi durdurma" kararı verdi

Tulip Turkuaz için iş dünyası ve sanatçılar sıraya girdi!

Tulip Turkuaz için iş dünyası, sanatçılar ve bürokratlar sıraya girdi...

Emlak Konut GYO Halkalı 2. etap arsa ihalesini iptal etti

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) satışa çıkardığı  İstanbul Küçükçekmece Halkalı 2. etaptaki arsa ihalesini iptal etti

Emlak GYO'nun halka arzı için düğmeye basıldı

TOKİ İştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) borsada işlem görmek için başvuruda bulundu

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Cubes Ankara: Ankara'nın yeni havası!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun başkent Ankara’da inşa ettiği Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa çıkarıldı.

Cubes Ankara'da satışlar başladı!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi “Ankara’nın yeni havası” satışa çıkarıldı. 

ABB iştiraki Anket A.Ş.'den AOÇ arazisi için 75 bin TL teklif!

AOÇ arazilerinin metrekaresi aylık 1.5 TL'den kiralanması ihalesini Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki Anket A.Ş. kazandı.

Yeşil GYO'nun iştiraki Zincir Yapı'nın sermayesi 470.6 milyon TL'ye çıktı!

Yeşil GYO'nun iştiraki Zincir Yapı A.Ş.'nin sermayesi yüzde 459,62 oranında, 386 milyon 553 bin 746 TL artırılarak, 470 milyon 656 bin 46 TL'ye çıkarıldı.

Esenler Otogarı'nı İBB İştiraki İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ işletecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

Emlak Konut yıl bitmeden erken ödeme indirimi yapacak mı?

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenlediği erken ödeme indirimi kampanyası yıl bitmeden yeniden yapılacak mı? İşte detaylar...

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

163 blok halinde yükselen Kentplus Yalova projesi 383 bin 500 metrekare inşa ediliyor. Proje Emay İnşaat tarafından TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

Kentplus Yalova güncel ödeme şekli!

TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle yükselen Kentplus Yalova projesinde avantajlı daire fiyatları ile satışlar sürüyor. İşte, Kentplus Yalova güncel ödeme şekli..

Emay Kentplus Yalova ödeme şekli!

Emay İnşaat tarafından TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle inşa edilen Kentplus Yalova projesinde anahtar teslimlerin Aralık 2018 tarihinde yapılması öngörülüyor.

TOKİ iştiraki Haberi

TOKİ iştiraki

İstanbul 10. İdare Mahkemesi, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aleyhine yaptığı başvuruda, "İstanbul İli Şişli ilçesi Dikilitaş Mahallesi 58 pafta 1199 ada 230 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliğinin, üst ölçekli imar planları gözetilmeksizin hazırlandığı, parsel düzeyinde yapılan imar plan değişikliklerinin 1/5000 ölçekli plan ile yapılmasının 3194 sayılı imar kanununa ve 5162 sayılı Toplu Konut Kanunu'na aykırı olduğu gerekçesiyle yürütmenin durdurulması ve iptali" istemini değerlendirdi.

Konuya ilişkin bilirkişi raporunu inceleyen İstanbul 10. İdare Mahkemesi'nin aldığı karar şöyle: "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunca koruma altına alınan parselde, taşınmaz üzerindeki eski eser tescilli fabrika ve müştemilatı ile yine parsel üzerinde bulunan ağaçlar da dikkate alınarak parsel ve çevresinin kültür endüstrisine dayalı olarak...