03 / 05 / 2024

toki kaç işyeri yapmıştır

toki kaç işyeri yapmıştır

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon'da TOKİ tarafından yapılan iş merkezlerine ilişkin sorularını Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'ye sordu...

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

Mart ayının gelmesiyle binlerce kişi kiralarını yenilecek kiracılar ve ev sahipleri kira artış oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.2024 Mart ayı dükkan, iş yeri, konut kira artış oranı belli oldu mu, yüzde kaç? 2024 TÜİK TEFE TÜFE oranları...

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu illerde konut ve iş yeri müjdesi! Tarih resmen açıklandı! 

TOKİ 26 ilde konut, 29 ilde ise iş yeri satışı yapıyor. Tüm detaylar açıklandı. İşte başvuru tarihleri...

Kıbrıs'ta gizemli nüfus çıkmazı! Kaç konut ve iş yeri olduğu bilinmiyor! 

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Kıbrıs'ta kaç konut ve işyeri binası olduğunu bilmediklerini açıkladı. 

TOKİ yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle konut ve iş yeri satıyor! Dev kampanyada tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Söz konusu kampanyada konutlar ve iş yerleri için yüzde 25 peşinat,  72 ay vade imkanı sunuluyor.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

O ilde 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satışa çıktı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Mülkiyeti Gümüşhane Belediyesine ait olan 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satılıyor. Peki Gümüşhane'de yer alan arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye 3 iş yeri ve 1 arsa satacak! Kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Şazi ve Gölbaşı'nda yer alan 3 adet iş yeri ve 1 adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bu ilde 4 taksitle iş yeri fırsatı! Satışa çıkan 3 iş yerini kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin muhammen bedelleri 15 milyon TL ile 16 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

toki kaç işyeri yapmıştır Haberi

toki kaç işyeri yapmıştır


CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen,  Trabzon'da TOKİ tarafından yapılan iş merkezlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye yöneltti.


Pekşen önergesinde " Trabzon’da kamulaştınlarak yapılan TOKİ binaları ve bunlara bağlı olarak yapılan iş merkezlerinin atıl kalarak çürümeye terkedilmesiyle ilgili aşağıdaki sorulan Anayasa’nın 98. Maddesi gereğince ivedilikle yanıtlanmasını arz ederim. " dedi.


Pekşen'in soruları


1) Trabzon’da TOKİ tarafından kaç adet iş merkezi yapılmıştır?


2) Bu iş merkezlerinin yapımı için ne kadarlık bir alan kamulaştırılmıştır?


3) İş merkezleri için yapılan kamulaştırmanın bedeli ne kadardır?


4) TOKİ tarafından inşa edilen iş merkezlerinin doluluk oram nedir?


5)TOKİ tarafından inşa edilen bu iş merkezlerinde kira bedelleri ne kadardır ve hangi kriterlere göre belirlenmektedir?




Özge...