29 / 04 / 2024

TOKİ Kayaşehirde 1.500 konuta 103 bin kişi başvurdu

TOKİ Kayaşehirde 1.500 konuta 103 bin kişi başvurdu

TOKİ’nin alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlar için İstanbul Kayaşehir’de yapacağı 1.500 konut için toplamda 103 bin kişinin başvurduğu belirtiliyor. İşte kurada kazanan isimler...

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

Ziraat Bankası'ndan son 36 saat uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesabına 1.500 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası 36 saat sonra sona erecek. Söz konusu kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatırılacak. İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Mağdur ev sahibinden düşük kiralara bir isyan daha: 1.500 TL ev kirası olur mu? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken, mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de düşük kiralara isyan ederek, "1.500 TL ev kirası olur mu?" diye sordu.

Bakanlık tam 1.500 memur alacak! Memur olmak isteyenlere büyük fırsat!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı son dakika açıklamasında KPSS ile tam 1.500 memur alımı yapılacağını müjdeledi. İşte söz konusu alımlar ile ilgili merak edilen detaylar... 

Az önce resmen açıklandı! Bir kereliğe mahsus IBAN numaranıza tam 1.500 TL yatacak! Hemen başvurun!

Bankalar hem bünyelerine yeni müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerinin yapacakları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlamak için kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, yeni bir kampanya düzenleyen Halkbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

Ekim ayına girilmesiyle beraber bankalar da kampanyalarına hız verdi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan da yeni bir kampanya haberi geldi. Ziraat Bankası, Vodafone Seyahat Yanımda uygulamasıyla harcama yapan müşterilerinin hesabına 1.500 TL aktaracağını duyurdu.

Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımında son dakika! Tam 81 şehirde flaş alım yapacak!

Ticaret Bakanlığı'nın 1.500 memur alımı ile ilgili son dakika detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımında son durum ne? İşte 81 şehirde yapılacak olan flaş alımlar ile ilgili detaylar...

O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, gıdadan giyime, tatilden akaryakıta kadar hemen her sektöre ilişkin kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak teknoloji sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla hesaplara 1.500 TL yatıracağını açıkladı.

Ziraat Bankası ilk ve son kez geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Hava sıcaklıklarının rekor düzeylerde yaşandığı şu günlerde bankalar da tatil kampanyalarına hız verdi. Bu doğrultuda, Ziraat Bankası da yapılacak harcamalara 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Akbank son kez duyurdu! Adınıza tamı tamına 1.500 TL yatacak! Son gün 26 Haziran!

Gıdadan mobilyaya, teknolojiden tatil sektöründe kadar her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Akbank, Axess’lilere özel hazırlanan bir kampanyasını daha duyurdu. Akbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Akbank’tan son çağrı! Akbank mobil kullananların hesabına tam 1.500 TL yatacak!

Hazırladığı kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan Akbank, yeni kampanyasıyla yine müşterilerinin adeta cebini dolduracak. Akbank düzenlediği kampanya kapsamında 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Akbank hesaplara geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Akbank, yeni bir kampanyayla daha müşterilerin karşısına çıktı. Akbank, düzenlediği kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatıracağını aktardı.

TOKİ Kayaşehirde 1.500 konuta 103 bin kişi başvurdu Haberi

TOKİ Kayaşehirde 1.500 konuta 103 bin kişi başvurdu
İstanbul Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde önceki gün, 23. Bölge Alt Gelir Grubu konut Edindirme Projesi kapsamında yapılan kura çekiminde, 70 bin kişi arasından 400 kişi belirlendi. 


Dün de İstanbul Kayaşehir 18. Bölge 1. ve 2. Etap ile 19. Bölge Sosyal Konut Projesi için kura çekimi yapıldı. 

Dünkü çekilişe, yaklaşık 33 bin kişinin başvuru yaptığı öğrenilirken, çekilişte şehit aileleri ve engellilere öncelik yapıldı. Kura çekimi sonrasında 1.100 asıl, 545 yedek kişi belirlendi.



-Kura sonuçları için...