05 / 05 / 2024

toki maçta teslim tarihleri 2018

toki maçta teslim tarihleri 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesi için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

Malatya Gelinciktepe'deki 726 kalıcı konut Aralık'ta teslim edilecek!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya ilinin Gelinciktepe bölgesinde inşaat çalışmaları devam eden konutların 726 tanesi Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

TOKİ bin 650 konutu Ocak'ta teslim edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından tamamlanma aşamasına gelen bin 650 konutun Ocak ayında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı. 

TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde yer alan daireler için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Sivas Divriği 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projedeki konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Maçka'da konut teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Maşuk konutlarında teslimler başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa Maşuk’ta hayata geçirilen az katlı yatay mimari ile yükselen konutlar teslim edilmeye başlandı. 

toki maçta teslim tarihleri 2018 Haberi

toki maçta teslim tarihleri 2018


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

Toplam 132 adet konuta yer verilen proje için teslimler 30 Temmuz tarihi itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Maçka projesinde 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Taksit bedellerinin 371 TL’den başladığı projede yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade seçenekleri sunuldu.

Konut teslim programı: