08 / 05 / 2024

tokinin yeni hedefi

tokinin yeni hedefi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, TOKİ'nin son 10 yılda içinde konut sektöründe yaklaşık 57 milyar lira kaynak aktardığını aktardığını dile getirerek, "2023'e kadar hedefimiz 1 milyon konut üretmek" dedi...

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı iddia: Doların yeni hedefi 35 TL!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yakın geleceği konusundaki çarpıcı tahminleriyle finans dünyasını sallıyor. Geçer'in uyarısına göre, doların dalgalanmaları artacak ve Ekim ayında büyük bir sıçrama yaşayarak 35 TL seviyelerine yükselecek. 

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Altında yeni hedef belli oldu! İslam Memiş ilk kez açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında beklenen yeni hedefi paylaşarak yatırımcılara uyarı yaptı. Memiş, altında ve gümüşte geri çekilmelerin olabileceğini söyledi.

Sahte kiralık konut dolandırıcılığına dikkat! Aman bu tuzağa düşmeyin!

Dolandırıcıların yeni hedefi konut sahipleri ve kiracılar oldu. Dolandırıcılar, asıl kira fiyatı 5 bin olan bir evi, 3 bin liraya gösteriyor ve kiranın uygun olduğunu görenler de hemen ilgili telefon numarasını arıyor. İşte ne oluyorsa bundan sonra oluyor.

İslam Memiş altında yeni hedefi açıkladı! Tarihi rekor geliyor

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. İşte altında yeni hedef...

Kişi başı gelir hedefi 10 yıl öncesine döndü!

Türkiye’nin kişi başına gelirde yeni hedefi açıklanırken, ifade edilen rakamın 10 yıl öncesiyle aynı olması şaşkınlık yarattı.

İslam Memiş bombayı patlattı! Yatırım için yeni hedefi gösterdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar açıklamaları ile gündeme geldi. Yaptığı tahminlerle birçok kişiye yol gösteren Memiş’ten çarpıcı açıklamalar yaptı. Gram altının yılsonunda ne olacağını paylaştı. İşte tüm detaylar...

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Piyasa Kahini İslam Memiş hiç dolar ve gram altın almayanlara yeni hedefi açıkladı! İşte toparlanma dönemi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kuruna ve gram altına hiç yatırım yapmayan vatandaşlara seslendi. Dolar kuru ve gram altında yeni hedefi açıkladı.

Elon Musk gözünü zirveye dikti! İşte yeni hedefi

Tesla ve SpaceX'in CEO'su dünyaca ünlü milyarder Elon Musk, Twitter'ın çalışanlarıyla ilk defa sanal ortamda bir araya gelerek soruları yanıtladı . Musk Twitter'ın kullanıcı sayısını 4 katına çıkartarak 1 milyar tekil üyeye ulaşmak istediğini ifade etti.

Avrupa Merkez Bankası yeni enflasyon planını açıkladı: Kriz olacak

ABD Merkez Bankası FED'in faiz indirim kararından sonra planlı olmayan sürpriz bir toplantı yapan Avrupa Merkez Bankası, enflasyonda yeni hedefi açıkladı. ECB Başkanı Christine Lagarde savaş nedeniyle yaklşan krize dikkat çekti.

Hackerların yeni gözdesi kripto paralar!

Kripto para borsaları ve yatırımcıları hackerların yeni hedefi haline geldi. Çok sayıda hacker çeşitli yazılımlarla kripto yatırımcıları takip ediyor. 

tokinin yeni hedefi Haberi

tokinin yeni hedefi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, TOKİ'nin son 10 yılda içinde konut sektöründe yaklaşık 57 milyar lira kaynak aktardığını aktardığını dile getirerek, "2023'e kadar hedefimiz 1 milyon konut üretmek" dedi. Artan gecekondulaşma yığınlarının ıslahı, nüfus artışı, konut ve kira fiyatlarının yükselmesinin konut seferberliğine etkin bir rol oynadığını vurgulayan Karabel, yaklaşık 15 milyon vatandaşın kiracı statüsünde bulunmasının konut seferberliğinin büyümesine, 81 il ve 900 ilçeden "çığ gibi" konut yapım taleplerinin gelmesine neden olduğunu ifade etti. 


Bugün...