29 / 04 / 2024

Tolgahan Sayışman ev aldı

Tolgahan Sayışman ev aldı

Yakışıklı oyuncu, anne ve babasına sürpriz yapıp Bahçeşehir’de kirada oturdukları evi 220 bin dolara satın alarak hediye etti. Ayşe Hanım ve Haluk Bey, oğullarının jesti karşısında duygusal anlar yaşadı.

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolara ev aldı!

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolar vererek (1 milyon 218 bin TL) kiraladıkları evi satın aldı. Sayışman, Iggy Azalea ve Lindsay Lohan gibi dünyaca ünlü yıldızlarla komşu oldu.

Gençlerin hayali fazla sayıda ev sahibi olmak! 

Yüksek konut fiyatları, ev sahibi olmayı güçleştirirken, gençlerin de fazla sayıda ev sahibi olmak istediği gündeme geldi. 232,9 bin takipçisi olan girişimci Serkan J. İnci, X sosyal medya hesabından konuya değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ünlü doktorun kiracı isyanı devam ediyor: Ev alacağıma Çin’den pirinç tarlası alsaydım daha az pişman olurdum!

Uzman Doktor Dağıstan Ayan'ın kiracı isyanı hız kesmeden devam ediyor Dr. Ayan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Ev alacağıma Çin’den pirinç tarlası alsaydım daha az pişman olurdum." ifadelerini kullandı.

Almanya’da kiracı sayısı konut sahibinden fazla!

Avrupa Birliği (AB) ülkesi Almanya'da kiracı sayısı ev sahibinden fazla. AB içinde ev sahibi en fazla olan ülke ise Romanya...

Kira sorununa çözüm ‘ev arkadaşlığı’ oldu! Ev arkadaşlarının yaşadığı konut sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı!

Milyonlarca vatandaş, artan kira giderleriyle baş etmenin yollarını arıyor. Bunlardan en yaygın olanı ise ‘ev arkadaşlığı’ oldu. Çekirdek aile bulunmayan birden fazla bireyin yaşadığı konutların sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Ev hanımları emekli oluyor! Prim desteği, çocuk sayısı detayları

Milyonlarca ev hanımı artık emekli olabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında olan ev kadınlarına emeklilik ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Yeni düzenlemede prim desteği ve çocuk sayısına göre yaşın düşürülmesi ve yıpranma tazminatı gibi çalışmaların yapılması planlanıyor.

Ev sahibi ve kiracılar arasında sular durulmuyor! Kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayıldı! Şimdi bakın!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan yüksek kira kaosunda sular durulmuyor. Peki kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayılır mı? 

Ev arayanlar dikkat! Bu ilimizde ev almak artık hayal, yabancılar rekor kırdı

Ev fiyatlarının aşırı derece yükselmesinin ardından vatandaşlar ev alma konusunu rafa kaldırdı. Bir ilimizden ise yabancılar rekor sayıda ev aldı. İşte haberin detayları...

Ev alacaklara müjde! Yeni uygulama için geri sayım başladı! 0,69 faizli kredi geliyor!

Durma noktasına gelen konut satışlarını canlandırmak amacıyla hayata geçirilecek olan yeni uygulama için geri sayım başladı! Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev alacaklar için 0,69 faizli kredi geliyor... İşte ev alacakların yüzünü güldüren kampanya ile ilgili detaylar...

İşte kiralar bu sebep ile düşecek! Ev sahipleri çok pişman!

Artan ev kiraları ile birlikte ev sahipleri ve kiracılar arasındaki davalar rekor sayıya ulaştı. Uzmanların öngörüleri ise ev sahiplerinin bu durumdan sıkıldığı ve bu sebep ile kira fiyatlarında düşmeye gidecekleri yönünde. İşte detaylar…

TOKİ'den 1.922 TL taksitle sıfır ev fırsatı! Başvuru için geri sayım başladı!

TOKİ Kütahya Simav projeleri için geri sayım başladı. TOKİ Kütahya Simav'da 69 konutu satışa sunuyor. Başvuru tarihinin yaklaştığı projelerde aylık 1.922 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Satılık ve kiralık konutlarda pazarlıklar azaldı!

İstanbul'da konut arzında meydana gelen sorun ev sahipleri için yeni bir fırsat kapısı oldu. Çok sayıda ev sahibi bu durumdan yararlanarak satış ve kiralamada indirime yanaşmıyor.

Ev sahiplerinden satışlarda zam oyunu!

Son zamanlarda artan konut fiyatları da ev sahiplerini harekete geçirdi. Çok sayıda ev sahibi konut fiyatlarının artacağını düşünerek satış işlemlerinde ya fiyat arttırıyor ya da satıştan vazgeçiyor.

Tolgahan Sayışman ev aldı Haberi

Tolgahan Sayışman ev aldı

Oyuncu Tolgahan Sayışman, anne ve babasını kira derdinden kurtardı. Yakışıklı oyuncu, annesi Ayşe Sayışman ile babası Haluk Sayışman’a oturdukları evi alıp hediye etti.


6 KASIM’DA SATIN ALDI

Sayışman 6 Kasım’da, anne ve babasının Bahçeşehir’de kirada oturdukları evi 220 bin dolara satın aldı. Yakışıklı oyuncu, aynı gün 60’ıncı yaşını kutlayan annesi ile babasına sürpriz yaparak tapuyu kendilerine verdi. Ayşe Hanım ve Haluk Bey, oğullarının jesti karşısında duygusal anlar yaşadı.


Mehmet ÇALIŞKAN/Habertürk



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tolgahan Sayışman ünlüler camiasının hayırlı evlatlarından oldu. Magazin camiasında ailelerine ev alan isimlere sıkça rastlıyoruz. Bunlar arasına dahil olan son isim Tolgahan Sayışman oldu. ‘Asla Vazgeçmem’ dizisinin yıldızı Tolgahan Sayışman, anne ve babasını kira derdinden kurtardı.


Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, 6 Kasım’da 60’ıncı yaşını kutlayan annesi ile babasına...