02 / 05 / 2024

Tolgahan Sayışman kiracıları

Tolgahan Sayışman kiracıları

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Kiracılar uyanık olun! Ev sahibiniz yüzde 100 kira zammı yapabilir!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan kira zammı sıkıntıları her geçen gün giderek artıyor. Bu süreçte, yasal sınırlamayı aşmanın yolunu bulacak olan ev sahipleri yüksek oranlı kira zammı yapmaya başladılar bile!

Depozito son kiraya sayılabilir mi? Kiracılar bu tuzağa sakın düşmeyin!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sorunlardan bir tanesi de depozito iadeleri. Depozito iadeleri konusunda kiracılar ev sahiplerinin tuzağına düşüyorlar. Peki depozito kira yerine geçer mi? Depozito kira yerine sayılır mı? İşte depozito iadelerinde dikkat edilmesi gerekenler...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Dava oranı yüzde 80 düştü!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konut sahibi ve kiracılar arasında 10 binden fazla dosyanın anlaşmayla sonuçlandığını paylaştı. Peki, bu durum dava sayısını nasıl etkiledi? İşte detaylar...

Kiracılar ve ev sahipleri arabulucuya koştu: 10 günde 7 bin 651 başvuru yapıldı

Kiracılar ve ev sahipleri, kira uyuşmazlıklarını çözmek için arabuluculuk hizmetine başvuruyorlar. 1 Eylül'den itibaren başlayan yeni arabuluculuk dönemi hızla ilerlerken, 10 günlük süreçte kira uyuşmazlıklarından kaynaklanan 7,651 başvuru yapıldı. Toplam başvuru sayısı ise 8,644 oldu.

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor! Kiracılar haksız sayıldı

Yargıtay, ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren emsal bir karar verdi. Yüksek Mahkeme; mahkemenin 'boşalt' kararına rağmen evi tahliye etmeyen kiracıya verilen beraat kararını bozduğu ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Ev sahibi ve kiracılar arasında sular durulmuyor! Kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayıldı! Şimdi bakın!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan yüksek kira kaosunda sular durulmuyor. Peki kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayılır mı? 

Kiracılar dikkat! Kira sözleşmesi yaparken buna dikkat etmezseniz ev sahibiniz anında çıkarır

Mağdur olan kiracıların sayısı her geçen gün artıyor. Uzmanlar, kiracıların mağdur olmaması için uyardı. İşte detaylar…

Kiracılar desteklerden memnun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan destekler, kiracıları ve mülk sahiplerini sevindirdi. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, düzenlemenin pandemi sürecinde zorluk yaşayan kiracılara can suyu olacağını söyledi.

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne girdi!

İnşaat sektörüne giren oyuncu Tolgahan Sayışman 40 dairelik rezidans ve 14 villadan oluşan iki projeyi hayata geçirecek.

492 Sayılı Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

492 Sayılı Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun ile hataların düzeltmelerinin harçtan istisna tutulması amaçlanıyor. 

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne giriyor!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, ticarette boy göstermeye hazırlanıyor. Büyük yatırımlara imza atacak Sayışman, inşaat sektöründe uluslararası marka olacak.

Tolgahan Sayışman kiracıları Haberi

Tolgahan Sayışman kiracıları

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın, iş insanı ortağıyla Hakkari ve Tunceli’deki öğrenciler için 400 adet tablet gönderdiği ortaya çıktı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, pandemi sebebiyle uzaktan eğitimin olduğu bu dönemde valiliklerle iletişime geçen oyuncu, çocukları sevindirdi.

Tablet göndermeye devam edecek olan Tolgahan Sayışman, Van için harekete geçti. Valilikle iletişimde olan oyuncunun, şehre 100 adet tablet göndereceği belirtildi. İmkanı olduğu kadar yardım edecek oyuncuya, çocuklardan teşekkür mesajları ağdı.

Pandemi döneminde Eşi Almeda Abazi’ye de danışan Sayışman, üçü Amerika’da, altısı Türkiye’deki dokuz mülkü için kiracılarından iki ay boyunca kira almayacağını açıklamıştı.

Tolgahan Sayışman, "Tüm dünyada insanlar, ekonomik anlamda da zor günler geçiriyor. Ben de elimden geldiğince kiracılarıma bu şekilde destek vermek istedim" açıklamasını yapmıştı.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi...