09 / 05 / 2024

Tom Brady Miami malikane

Tom Brady Miami malikane

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Gisele Bündchen ve Tom Brady New York’taki evlerini sattı!  

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Şeyma Subaşı Miami’den ev satın aldı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ABD'nin Miami kentinden ev aldığı iddia edildi. 

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Farmasi, Miami’de 50 milyon liralık arazi aldı!

Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Farmasi, Florida’da 4 dönümlük arazi satın aldı. Florida Eyaleti’ne bağlı Miami’deki bu arazi için Türk şirket yaklaşık 50 milyon lira ödedi.

Okan Tower Miami projesine pandemi freni!

ABD'nin Miami şehrinde 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan Okan Tower Miami projesine pandemi freni...

Sibel Can: Miami'deki evimi satmıyorum!

Sibel Can'ın koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemediği iddia edilmişti. Bu sebeple Miami'deki evini satacağı ileri sürüldü. Sibel Can, "Evimi satmayacağım" dedi. 

Selena Gomez, Tom Petty'nin Encino'daki malikanesini satın aldı!

Gayrimenkul zengini Selena Gomez, 2017 yılında hayatını kaybeden müzisyen Tom Petty'nin Encino'da bulunan malikanesini 4.9 milyon dolara satın aldı.

David ve Victoria Beckham Miami'den 24 milyon dolara ev aldı!

450 milyon dolar servete sahip David ve Victoria Beckham, Miami'deki One Thousand Museum isimli gökdelenden 24 milyon dolara rezidans aldı...

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Inter Miami’nin 970 milyon dolarlık yeni stadyumu büyülüyor!

David Beckham'ın takımı Inter Miami'nin yeni stadyum projesi görenlerin beğenisini topluyor. Çatısındaki palmiyeleri, tek bir kattan meydana gelen kale arkası tribünü ve mimarisiyle heyecan uyandıran stadyum 970 milyon dolara yapılacak...

Tom Brady Miami malikane Haberi

Tom Brady Miami malikane

Amerikan futbolunun efsaneleri olan Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın da gayrimenkulünün bulunduğu Miami'den konak satın aldı. Takvim'de yer alan habere göre; Miami'nin Biscayne Körfezi'nde yer alan ve son derece seçkin kişilerin oturduğu Creek Adası'nda konut alan çift Kushner ailesiyle komşu olmaktan çok mutlu. 

17 MİLYON DOLAR ÖDEDİ

Tom Brady, 1 dönüm arazi üzerinde konumlanan malikaneyi tam 17 milyon dolara aldı. Malikanenin iç tasarımı ise Gisele Bundchen'in tercihlerini yansıtıyor.

Melinda Gates, Karayipler'den geceliği 132 bin dolara ada kiraladı!

Rami Malek California'da lüks malikane satın...