19 / 05 / 2024

TOP-100 sertifikası nedir

TOP-100 sertifikası nedir

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel ayrıca 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu.

ASELSAN son 4 yılın zirvesine yerleşiyor!

ASELSAN, ABD merkezli dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak bilinen "Defense News Top 100"de 2022 verilerine göre 47’nci sıraya kadar yükseldi. Yeni sipariş konusunda başarılı bir ilk yarı performansı ortaya koyan ASELSAN, bu süreçte 1 milyar 159 milyon dolarlık yeni sipariş aldı.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Threads nedir, özellikleri neler, nasıl indirilir?

Twitter'a rakip olarak görülen Facebook ve Instagram'ın çatı şirketi META'nın Threads uygulaması, 100'den fazla ülkede kullanıma girdi. Peki, Threads nedir, özellikleri neler, nasıl indirilir? İşte detaylar...

Devlet hane başı 100 bin ödeme dağıtıyor! Almak için şartlar nedir?

Nakit ihtiyacı duyan vatandaşlara devletten destek ödemesi geldi. 18 yaşın üstündeki herkese e-Devletten başvuru yapacak. 100.000 TL’ye kadar destek ödemesi verilecek. Tüm başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Borsa günü düşüşle kapattı. 26 Ocak BIST 100 endeksi ne oldu? Borsada direnç ve destek noktaları nedir?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugünü yüzde 1,26 değer kaybıyla 5 bin 231 puandan tamamladı. Yurt içi piyasalardaki olumsuz havaya rağmen yurt dışı borsalar gelen olumlu ekonomik veriler ile olumlu seyrediyor.

Borsa güne pozitif başladı. BIST 100 endeksinde direnç ve destek noktaları nedir?

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi dünkü kayıpların ardından güne olumlu başladı. Uzmanlar, önümüzdeki günlerde dördüncü çeyrek bilançolarının açıklanmasıyla hisse bazlı hareketliliğin başlayacağını öngörüyor.

TCDD tarih verdi 100 personel alıyor! Personel alımı başvuru şartları nedir?

Türkiye Cumhuriyeti devlet demiryolları (TCDD) 26-30 Aralık tarihleri arasında, İŞKUR üzerinden daimi işçi alacağı ilanını duyurdu. İlana başvuru yapacak haberimziden detaylara ulaşabilir. TCDD'nin perseonel alımı için istediği belgeler nedir? İşte detaylar

Darphane Altın Sertifikası nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? 10 soruda Darphane altın sertifikaları

Borsa İstanbul'da işleme alınan Darphane Altın Sertifikaları ile ilgili yatırımcılara borsada altın alım-satım imkanı veriliyor. Peki Darphane Altın Sertifikası Nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? İşte 10 soruda altın sertifikaları ile ilgili ayrıntılar...

Darphane altın sertifikası nasıl alınır? Darphane altın sertifikası nedir?

Darphane altın sertifikasının ne olduğu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yaptığı açıklamadan sonra araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Kira Sertifikası Nedir? Yatırımcılar bu habere dikkat!

Kira sertifikası denilince, tüm çeşitli hak ve varlık finansmanı sağlamak için ihraç edilen ve sahiplerinin de gelirlerden hak sahibi olmasını sağlayan bir olgudur. Kira sertifikasının faizsiz bankacılık içinde uygulanan bir yatırım türü olduğu ifade edilmektedir.

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi büyükşehirde yüzde 100 artırımlı olarak uygulanıyor. Peki, büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Bereket Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde 70 gün vadeli 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

TOP-100 sertifikası nedir Haberi

TOP-100 sertifikası nedir

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel, Türkiye'nin yanında İspanya'dan İtalya'ya, Mısır'dan Dominik Cumhuriyeti'ne çok sayıda ülkeden toplam 99 oteli geride bırakarak, 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu. Ela Quality, reyting rakamı, tavsiye oranı, web sitesinin ziyaretçi sayısı gibi 18 kritere göre değerlendirildi. Otel ayrıca Tripadvisor tarafından, '2015 Mükemmellik Sertifikası' ile...