06 / 07 / 2024

trabzon 3 yıldızlı fengo hotel

trabzon 3 yıldızlı fengo hotel

Trabzon’un Yalıncak Beldesi’nde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Avrupa Birliği (AB) destekli proje kapsamında inşa edilen 3 yıldızlı Fengo Hoteli düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. 1 adet dairenin yer aldığı projede 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Türkiye ekonomisinde 5 yıldızlı büyüme!

Türkiye ekonomisi yılın ikinci çeyreğinde yüzde 5,1 büyüdü. Beş yıldızlı büyümeye en büyük katkıyı yüzde 6,3 ile sanayi, yüzde 6,8 ile inşaat sektörü verdi.

Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi'nin binası 20.8 milyon TL'ye satılıyor!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon Akçaabat Yıldızlı-Merkez Mahallesi'nde bulunan Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi binası 20 milyon 885 bin TL'ye satışa çıkardı.

Trabzon Yomra 5 yıldızlı otellerin adresi oldu!

13 yıl önce tek bir otelin dahi bulunmadığı 8 bin nüfuslu Trabzon'un Yomra ilçesi, yapılan yatırımlarla hem nüfusunu 40 bine çıkardı hem de açılan 5 yıldızlı oteller sayesinde Körfez ülkelerinden gelen turistlerin konaklamadaki ilk tercihi oldu.

Ufuk Can: Trabzon Yıldızlı'nın imar planı değişmeli!

Trabzon Yıldızlı Muhtarı Ufuk Can, Yıldızlı'da yapılan imar planı ile ilgili çağrıda bulundu. Can, vatandaşın yıllardır mağdur edildiğini artık vatandaşın hakkının verilmesi gerektiğini ifade etti.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Yıldızlı TOKİ Konutları'nın altyapı çalışmaları tamamlandı!

Yıldızlı TOKİ konutları bölgesindeki 3 bin 900 metre uzunluğundaki yol asfaltlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye düzenli otobüs seferleri gerçekleştiriyor. Bölgede başlatılan altyapı çalışmaları da tamamladı.

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları bugün başladı!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları bugün başladı.30 eylül 2015 tarihine kadar başvuruların devam edeceği TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı 1 konut açık satışa sunuluyor.

trabzon 3 yıldızlı fengo hotel Haberi

trabzon 3 yıldızlı fengo hotel


Trabzon’un Yalıncak Beldesi’nde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Avrupa Birliği (AB) destekli proje kapsamında inşa edilen 3 yıldızlı Fengo Hoteli düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Törene, Trabzon Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu, Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TKDK Trabzon İl Koordinatör vekili Şeref Kabaoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sabri Topbaş ve davetliler katıldı.


Burada bir konuşma yapan TKDK Trabzon İl Koordinatörü Vekili Şeref Kabaoğlu, 2012 - 2013 yıllarında Trabzon’a 6 milyon TL hibe desteği verildiğini hatırlatarak “TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü olarak 9. başvuru çağrı ilanında bize başvurarak 2013 yıl sonu itibariyle yatırımı tamamlayan ve bu yatırımlar kapsamında kurumumuzdan 600 bin TL civarında hibe desteği...