01 / 05 / 2024

Trabzon Akçaaabat yeni üniversite

Trabzon Akçaaabat yeni üniversite

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, ikinci üniversitenin yakında Akçaabat’a kurulacağını söyledi.Günnar, “Yer araştırmaları yapıyoruz. Birkaç yer mevcut. Üniversitemiz, diğer fakülte ve yüksek okullarla birlikte bölge üniversitesi olacaktır.”

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

Gram altının şu anki seviyesini 10 ay öncesinden bilen Hatice Kolçak'tan yeni rakam geldi! Hedefe çok yaklaştık

Gram altın 1.600 lirayı geçti. Altın uzmanı Hatice Kolçak gram altının şu anki seviyesini 10 ay önceden önceden bilirken şimdi de gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı.  Hedefe çok yaklaştık...

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Trabzon'da 26 afet konutu inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta 26 yeni adet konutu inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 327 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 327 yeni konut inşa edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi verdi.

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası açıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

Trabzon Akçaaabat yeni üniversite Haberi

Trabzon Akçaaabat yeni üniversite

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, ikinci üniversitenin yakında Akçaabat’a kurulacağını söyledi. Akçaabat ilçesinde birtakım ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiren Milletvekili Günnar, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün’le buluştu. Günnar ilçeye yapılması planlanan ikinci devlet üniversitesi ile alâkalı konuşarak üniversitenin yakında Akçaabat’a kurulacağını kaydetti. Günnar, “Yer araştırmaları yapıyoruz. Birkaç yer mevcut. Üniversitemiz, diğer fakülte ve yüksek okullarla birlikte bölge üniversitesi olacaktır.” dedi. Akçaabat’ın daha da gelişmesi için esnaf ve vatandaşlarla da istişare yaptıklarını, her türlü fikre ve projeye hazır olduklarını ifade etti. Günnar, “Trabzon’umuzun 18 ilçemizde olduğu gibi Akçaabat’ta da bir takım yatırımlar ve projelerimiz var. Biz bunları hayata geçirdiğimizde açıklamak istiyoruz. Yapamayacağımız hiç bir işte söz vermeyiz....