03 / 10 / 2024

trabzonda i tarihi mekanlara turist ilgisi

trabzonda i tarihi mekanlara turist ilgisi

Trabzon'daki Atatürk Köşkü, Sümela Manastırı, Ayasofya Müzesi ve Uzungöl başta olmak üzere önemli tarihi ve turistik mekanları her yıl çok sayıda turist ziyaret ediyor.

Kapalıçarşı döviz fiyatlarında ipin ucu kaçtı! 'Boşa konuşmuyoruz' diyen Selçuk Geçer dolarda tarihi seviyeyi açıkladı!

Son zamanlarda Kapalıçarşı ve bankalararası döviz kuru farkı nisan ayından bu yana zirveye çıkmış durumda. Selçuk Geçer, herşeyin Kapalıçarşı'da başladığını söyleyerek 'boşa konuşmuyoruz' dedi ve doların geleceği tarihi seviyeyi açıkladı.

Emekli maaş farklarının ödeneceği net tarih belli oldu! SGK az önce açıkladı! Emekliler bu tarihe dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesinin ardından, maaş farklarının hesaplara geçeceği tarihi açıkladı. Emekli maaş farkları ne zaman ödenecek? 

Evde bakım maaşında zam müjdesi! Aile Bakanlığı resmen tarihi verdi

Ülkemizde evde bakım maaşı alan çok sayıda vatandaş var. Bu vatandaşların aldığı para enflasyonun açıklanmasının ardından arttı. Aile Bakanlığı da zamlı maaşların ödeneceği tarihi açıkladı.

Gram altının 3 bin 500 TL'yi göreceği tarihi İslam Memiş duyurdu!

 Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altının 3 bin 500 TL'yi göreceği tarihi duyurdu. İşte o tarih...

Merkez Bankası doların yükseleceği tarihi açıkladı!

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerden sonra yatay seyir izleyen dolar kuru, birikimini dövizde değerlendiren yatırımcılarda tedirginliğe sebep olurken, Merkez Bankası da doların yükseleceği tarihi açıkladı.

Ünlü banka açıklayıp tarih verdi... İşte dolar o tarihte 30 TL'nin altında

Vatandaşların dolar kuru hakkındaki araştırması hız kesmeden devam ediyor... Bankaların bu konudaki tahminleri de merak ediliyor. Ünlü banka, doların düşeceği tarihi verdi.

Konut kredilerinde faizler ne zaman düşecek? Ucuz konut kredisi için geri sayım başladı...

Ev almak isteyenler yüksek kredi faizleri nedeniyle bu kararlarını ertelerken, faizlerin düşeceği tarihi araştırıyor. Peki kredi faizleri ne zaman düşmeye başlayacak, ev almak isteyenler daha ne kadar bekleyecek? İşte cevabı...

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Altının roket gibi fırlayacağı tarihi verdi! Şimdi almayan yandı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyen yatırımcıları alım konusunda son kez uyardı. Memiş, gram altının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Gram altın için dedikleri tek tek çıkan İslam Memiş bu kez de tarih vererek 'ralli' uyarısı yaptı!

Her yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de  altın rakamlarında 'ralli' beklediği tarihi açıkladı. 

Konutta balon ne zaman sönecek? İşte o tarih

Türkiye’de konut piyasasında durgunluk sürerken, kiracı ev sahibi kavgaları yatırımcıyı emlaktan uzaklaştırdı. Piyasadaki bu durum inşaat maliyetlerindeki yükselişe rağmen konut  fiyatlarına gerileme olarak yansıyor. Ekonomist Hakan Kara, konutta balonun söneceği tarihi açıkladı.

ABD'li banka açıkladı: Dolar 30 TL’nin altına inecek! İşte o tarih

ABD'nin önde gelen bankalarından Well Fargo, dolar/TL kuruyla ilgili seçimlerin ardından sürpriz bir rakam açıkladı. Dev Banka doların en üst seviyede olduğunu söyleyerek 30 TL’nin altına ineceği tarihi verdi.

Emeklilerin dört gözle beklediği tarih geldi: Emekli maaşlarına ek zam bu tarihte yapılacak!

Milyonlarca emekli enflasyon karşısında eriyen maaşları sebebiyle tepkili. Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, emeklilerin dört gözle beklediği tarihi verdi. İşte emekliye ek zammın tarihi...

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

trabzonda i tarihi mekanlara turist ilgisi Haberi

trabzonda i tarihi mekanlara turist ilgisi

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgenin zengin turizm potansiyeline sahip olduğunu, yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin her gün arttığını söyledi."Son yıllarda turizm yatırımları ve konaklama tesislerinin çoğalmasıyla yerli ve yabancı turist sayısı da yüzde 30 arttı" diyen Kansız, kentin deniz ve hava yolu ulaşımına sahip olduğunu, Almanya, Hollanda, Gürcistan, Rusya ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turistlerin en çok tarihi mekanları tercih ettiğine dikkati çekti."En çok ziyaret ettikleri mekanların başında Atatürk Köşkü geliyor" "Bir yıl içinde bölgemizi 4 milyona yakın turist ziyaret etti" diyen Kansız, bunların çoğunluğunu Ortadoğu ülkelerinden gelen misafirlerin oluşturduğunu...